۲۸ آبان ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۱
یک هکتار از جنگل‌های چالوس همچنان گرفتار آتش‌سوزی است

یک هکتار از جنگل‌های چالوس همچنان گرفتار آتش‌سوزی است

مدیرکل مدیریت بحران استانداری مازندران با بیان این که، حجم وسیعی از آتش جنگل‌های الیت چالوس خاموش شد، گفـت: اکنون آتش در کمتر از یک هکتار از این عرصه های ملی هنوز شعله ور است.

به گزارش بازار، حسینعلی محمدی روز چهارشنبه در نشست مدیریت بحران چالوس از مهار تقریبی آتش‌سوز در منطقه الیت خبر داد و افزود: حدود هشت هکتار از جنگل‌های این منطقه دچار آتش سوزی شده بود که با اجرای عملیات اطفای هوایی و زمینی آتش در هفت هکتار از این عرصه خاموش شده است.

وی افزود: با وجود کم شدن وسعت آتش، عملیات مهار با حضور بالگردها و گروه‌های زمینی همچنان ادامه دارد.

این مقام مسوول تصریح کرد: صخره‌ای بودن منطقه، وزش باد شدید و دود زیاد را از عوامل کندی مهار آتش از زمین و هوا اعلام کرد و ادامه داد: سه بالگرد همچنان بعد از آبگیری از دریاچه ولشت و دریای خزر برای مهار آتش بر فراز منطقه آتش سوزی پرواز می‌کنند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری مازندران گفت: برخی‌ها در فضای مجازی زمان آغاز آتش سوزی را دو هفته قبل اعلام می‌کنند در حالیکه ۱۰ آبان و زمان وقوع اولین آتش سوزی، بخشی از جنگل‌های همین منطقه آتش گرفته بود که مهار شد.

محمدی با بیان اینکه بین این دو نقطه رودخانه‌ای با آب جاری وجود دارد، افزود: امکان سرایت آتش از یک سوی رودخانه به سوی دیگر وجود ندارد و این آتش از سه روز قبل شعله ور شده است.

این مقام مسوول افزود: گروه‌های زمینی در حال خاموش کردن تنه درختان شکسته افتاده‌ای هستند که دچار حریق شدند و با توجه به ادامه اطفای هوایی انتظار می‌رود آتش بزودی مهار شود.

کد خبر: ۳۷۷٬۹۵۲

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha