۱۸ آبان ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۶
ذخیره سد بافت به کمتر از ۱۲ درصد رسید

ذخیره سد بافت به کمتر از ۱۲ درصد رسید

مدیر امور آب و فاضلاب شهرستان بافت گفت: با توجه به عدم بارندگی در حوزه سد بافت، میزان ذخیره سد به کمتر از ۱۲ درصد رسیده است.

به گزارش بازار، محمدجلال اشرف‌زاده یکشنبه ۱۸ آبان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به شرایط کنونی، طبق قانون تامین آب تنها محدود به شرب است و برای ساخت و ساز امتیازی واگذار نمی‌شود.

وی با اشاره به کاهش بارندگی‌ها و وضعیت نگران‌کننده منابع آبی در شهرستان بافت افزود: برای اعمال برنامه‌های صرفه‌جویی در آب طبق بند ۴۵۷.۱ آیین نامه عملیاتی و شرایط عمومی تعرفه‌های آب و فاضلاب، شرکت آبفا با توجه به شرایط موجود مسئولیتی در قبال تامین آب برای ساخت و ساز در شهرهای بافت، بزنجان و رابر ندارد.

اشرف‌زاده ادامه داد: این امر همچنین شامل روستاهایی است که از سد شهید سلیمانی بافت تأمین آب می‌شوند و از ۱۷ آبان (روز گذشته) از واگذاری امتیاز برای ساخت و ساز ممانعت می‌شود.

کد خبر: ۳۷۵٬۸۵۸

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha