۱۸ آبان ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۳
تا مشکلات پروژه‌های نیمه‌تمام خوزستان حل نشود، سرمایه‌گذار به استان نمی‌آید
دبیر اتاق بازرگانی اهواز:

تا مشکلات پروژه‌های نیمه‌تمام خوزستان حل نشود، سرمایه‌گذار به استان نمی‌آید

دبیر اجرایی اتاق بازرگانی اهواز گفت: تا زمانی که مشکلات پروژه‌های نیمه‌تمام و راکد استان حل نشود، سرمایه‌گذار جدیدی به خوزستان نخواهد آمد.

به گزارش بازار، محمد نجفیان امروز ۱۸ آبان در نشست مشترک با مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان که با هدف برنامه‌ریزی برای دومین رویداد از همایش «وفاق ملی برای سرمایه‌گذاری در تولید» برگزار شد، اظهار کرد: تجربه نخست این همایش اگرچه ارزشمند بود، اما باید در دوره دوم با نگاه دقیق‌تر و برنامه‌ریزی هدفمندتر دنبال شود تا خروجی آن برای استان قابل لمس باشد.

وی افزود: اتاق بازرگانی امیدوار است با مشارکت در برگزاری این رویداد، بتواند مسیر روشن و پایداری برای ورود و تثبیت سرمایه ایجاد کند.

نجفیان با اشاره به لزوم همکاری گسترده بین دستگاه‌ها گفت: پیشبرد اهداف همایش بدون تقسیم کار مشخص و مشارکت فعال اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی ممکن نیست. یکی از گام‌های اساسی در این زمینه جمع‌آوری دقیق داده‌ها و اطلاعات مربوط به وضعیت پروژه‌هاست تا تصمیم‌گیری‌ها مبتنی بر واقعیت‌های اقتصادی استان انجام شود.

وی در ادامه بر ضرورت تفکیک پروژه‌های سرمایه‌گذاری به دو دسته «پروژه‌های جدید» و «پروژه‌های راکد یا نیمه‌تمام» تأکید کرد و افزود: پروژه‌های راکد، سرمایه‌های از دست‌رفته استان هستند و بازگرداندن آن‌ها به چرخه تولید باید در اولویت دومین همایش قرار گیرد.

دبیر اجرایی اتاق بازرگانی اهواز تصریح کرد: اگر مشکلات و معضلات سرمایه‌گذاران گذشته برطرف نشود، سرمایه‌گذاران جدید نیز تمایلی به حضور در استان نخواهند داشت.

نجفیان خاطرنشان کرد: هدف اتاق بازرگانی از برگزاری دومین رویداد «وفاق ملی برای سرمایه‌گذاری در تولید»، عبور از مرحله سخنرانی و شعار به سمت اقدام عملی است. برای تحقق این هدف باید ابتدا مسیر سرمایه‌گذاران قبلی بازسازی و موانع پیشین رفع شود تا بستر اعتماد برای ورود سرمایه‌های تازه شکل گیرد.

کد خبر: ۳۷۵٬۸۴۳

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha