۱۴ آبان ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۴
گشایش نمایشگاه بین‌المللی قطعات خودرو در اهواز

گشایش نمایشگاه بین‌المللی قطعات خودرو در اهواز

نمایشگاه بین‌المللی قطعات خودرو و مجموعه‌های خودرویی اهواز با حضور جمعی از مسئولان استانی و فعالان صنعت خودروی کشور در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی اهواز گشایش یافت.

به گزارش بازار، جواد کاظم‌نسب الباجی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان چهارشنبه در آیین افتتاح نمایشگاه بین‌المللی قطعات خودروی اهواز بیان کرد: این رویداد از چهاردهم تا هفدهم آبان‌ماه ادامه دارد و میزبان تعداد زیادی شرکت داخلی و خارجی در حوزه قطعات و مجموعه‌های خودرویی است.

کاظم‌نسب الباجی گفت: نمایشگاه بین‌المللی قطعات خودرو و مجموعه‌های خودرویی اهواز، به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین رویدادهای صنعتی و بازرگانی جنوب کشور آغاز به کار کرده است و علاقه‌مندان می‌توانند همه‌روزه از ساعت ۱۷ تا ۲۲ از غرفه‌ها بازدید کنند.

وی افزود: در این نمایشگاه، شرکت‌هایی از سراسر کشور در زمینه‌های قطعات و مجموعه‌های خودرو، ماشین‌آلات و تجهیزات قطعه‌سازی، طراحی مهندسی، مواد اولیه، خدمات پس از فروش و لوازم تزییناتی خودرو حضور دارند تا جدیدترین دستاوردها و محصولات خود را به نمایش بگذارند.

کاظم‌نسب الباجی با تاکید بر اهمیت توسعه صنایع مرتبط با خودرو در استان عنوان کرد: خوزستان به‌عنوان یکی از قطب‌های صنعتی کشور، ظرفیت بالایی در جذب سرمایه‌گذاری‌های مرتبط با صنعت خودرو دارد و برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی فرصت ارزشمندی است تا توانمندی‌های داخلی معرفی و مسیر تعامل و همکاری بین تولیدکنندگان و قطعه‌سازان تقویت شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان ادامه داد: نمایشگاه قطعات خودرو اهواز هر سال از نظر کیفیت و گستره شرکت‌کنندگان رشد قابل‌توجهی داشته و می‌تواند به بستری برای گسترش بازارهای داخلی و منطقه‌ای تبدیل شود.

وی گفت: حمایت از تولیدکنندگان و سازندگان قطعات داخلی از اولویت‌های اقتصادی استان است و این رویداد زمینه تحقق این هدف را فراهم می‌کند.

معاون اقتصادی استانداری خوزستان برگزاری این نمایشگاه را با هدف ارتقای تعاملات صنعتی، ارایه دستاوردهای شرکت‌های فعال در حوزه خودرو و ایجاد فرصت‌های تجاری جدید عنوان کرد.

کد خبر: ۳۷۵٬۰۷۷

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha