۲۱ مهر ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۶
تحقق ۷۷ درصدی درآمد مصوب استان خراسان جنوبی

تحقق ۷۷ درصدی درآمد مصوب استان خراسان جنوبی

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان خراسان جنوبی گفت: ۷۷ درصد از درآمد مصوب استان، در شش ماهه اول سال جاری، محقق گردیده است.

به گزارش بازار، علی بهدانی رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان خراسان جنوبی شامگاه یکشنبه در جلسه «ستاد درآمد و تجهیز منابع استان» که روز شنبه به میزبانی سازمان مدیریت و برنامه ریزی برگزار شد، با اعلام این خبر افزود: در شش ماهه سال جاری، مبلغ ۱۵۴۷۴ میلیارد ریال از درآمدهای استانی محقق شده است.

وی با بیان اینکه میزان درآمدهای وصولی از محل مالیات در نیمه اول سال جاری ۱۴۳۶۹ میلیارد ریال بوده است، بر اهمیت اطلاع رسانی در خصوص مشوق های مالیاتی، تاکید کرد و اظهار داشت: اداره کل امور مالیاتی، ضمن برگزاری نشست های تخصصی با اتاق بازرگانی، اتاق اصناف و اتاق تعاون، بسته های تشویقی و حمایتی را در حوزه پرداخت مالیات اطلاع رسانی نماید.

رئیس ستاد درآمد و تجهیز منابع استان خراسان جنوبی ، همچنین با اشاره به اهمیت تقویت منابع مالی سیستم بانکی استان، خواستار پیگیری جدی برای انتقال حساب شرکتهای بزرگ به استان گردید.

بهدانی در این جلسه، با اشاره به اهمیت مسئولیت اجتماعی معادن، تصریح کرد: باید از موازی کاری و جزیره ای عمل کردن در موضوع مسئولیت اجتماعی معادن جلوگیری شود و در جهت هدفمندی اعتبارات این حوزه عمل گردد تا اعتبارات به صورت بهینه، هزینه گردد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان خراسان جنوبی با تأکید بر اهمیت جلسات ستاد درآمد استان، گفت: لازم است جلسات ستاد درآمد به صورت مرتب و مستمر برگزار شود و ضمن رصد و پیگیری وضعیت درآمدی و سایر مباحث مربوطه به طور کارشناسی، موانع و مشکلات موجود، احصا و پیگیری های لازم برای حل آنها صورت پذیرد.

کد خبر: ۳۷۰٬۲۰۵

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha