۵ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۲
توسعه کشت در ۸۵ هزار هکتار از دیمزارهای مازندران

توسعه کشت در ۸۵ هزار هکتار از دیمزارهای مازندران

طرح جهش تولید با هدف توسعه کشت در۸۵هزارهکتار از دیمزارهای مازندران آغاز شد.

به گزارش بازار، برای کشت پاییزه گندم در سطح حدود ۶۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان مازندران نیاز به ۱۰ هزار تن بذر گواهی شده است که با همکاری شرکت های تولید بذر داخل استان پنج هزار تن بذر گواهی شده تامین و در حال توزیع است.

کلزا، گندم، جو و علوفه مهم‌ترین محصولات کشاورزی پاییزه مازندران است که هر ساله کشاورزان با در نظر گرفتن وضعیت بارندگی‌های مهر و آبان و همچنین چگونگی تامین و دسترس بودن نهاده‌ها، نوع کشت این محصولات را در حدود ۱۸۰ هزار هکتار از زمین‌های کشاورزی استان، انتخاب می‌کنند.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه تامین بذور گواهی‌شده گندم، خیال گندمکاران مازندرانی را آسوده کرد، گفت: با تولید حدود پنج هزار تن گندم گواهی‌شده در ارقام مختلف، ضریب نفوذ این بذور در استان به بیش از ۴۵ درصد رسید.

هادی باقری روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا وجود دستگاه های بوجاری سیار گام بزرگی در اطمینان‌بخشی به بخش کشاورزی برای تامین بذور گندم با کیفیت است، ادامه داد:‌ کشاورزان می توانند به صورت رایگان بذرهای خود را از طریق این دستگاه بوجاری کنند.

این مقام مسوول با توضیح این نکته که این دستگاه ها با حمایت و کمک مالی ستاد اجرایی فرمان حضرت (امام ره) مازندران خریداری و در اختیار کشاورزان قرار گرفته است، ادامه داد:‌با انجام بوجاری بذرها تا ۲۰ درصد افزایش عملکرد تولید را خواهیم داشت.

وی با توصیه به گندمکاران در استفاده از بذور گواهی شده به عنوان پایه کشت و کار موفق این محصول، ابراز امیدواری کرد که روند صعودی تولید و بهره‌وری از بذور استاندارد، در سال‌های زراعی جاری ادامه داشته باشد تا شاهد رشد و پایداری هر چه بیشتر اقتصاد کشاورزی استان باشیم.

طبق آمار در سال زراعی چذشته بیش از ۸۱ هزار و ۵۰۰ تن گندم به ارزش یک‌هزار و ۶۶۵ میلیارد تومان از کشاورزان به صورت تضمینی خریداری شده است.

کد خبر: ۳۶۶٬۷۶۱

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha