۲ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۱
۱۷ هزار میلیارد تومان پروژه همزمان با هفته دولت در کردستان افتتاح و کلنگ زنی می شود
استاندار کردستان:

۱۷ هزار میلیارد تومان پروژه همزمان با هفته دولت در کردستان افتتاح و کلنگ زنی می شود

سنندج – لهونی، استاندار کردستان از افتتاح و کلنگ زنی بیش از ۱۷ هزار میلیارد تومان پروژه همزمان با ایام هفته دولت در این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بازار و به نقل از روابط عمومی استانداری کردستان، آرش زره تن لهونی در این خصوص اظهار کرد: همزمان با هفته دولت ۵۰۰ پروژه با اعتبار ۱۷ هزار و ۵۴۶ میلیارد تومان در استان افتتاح و کلنگ‌زنی می‌شود.

وی عنوان کرد: از مجموع پروژه های مورد اشاره، ۱۰ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان مربوط به ۴۴۳ پروژه تکمیل و آماده بهره‌برداری است.

لهونی بیان کرد: پروژه های قابل افتتاح در زمینه های مختلف کشاورزی، صنعت و معدن، راهسازی، واحدهای تولیدی، خدماتی و صنعتی است و با بهره برداری از آنها زمینه برای افزایش خدمت رسانی به مردم استان فراهم می شود.

استاندار کردستان عنوان کرد: همزمان با افتتاح این میزان پروژه، ۵۷ پروژه با اعتبار ۷ هزار و ۱۴۶ میلیارد تومان نیز آماده کلنگ‌زنی و عملیات اجرایی است.

وی گفت: سهم شهرستان سنندج از طرح‌های هفته دولت ۴۸ پروژه عمرانی، خدماتی، آموزشی، و اشتغالزایی است.

وی به افتتاح پروژه های صنعتی در استان کردستان همزمان با هفته دولت اشاره کرد و افزود: در ایام هفته دولت ۶ طرح صنعتی با میزان ۲۳۷ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در شهرهای مختلف استان افتتاح و به بهره‌برداری می‌رسد.

استاندار کردستان عنوان کرد: این طرح‌های صنعتی برای ۱۹۲ نفر به صورت مستقیم شغل ایجاد خواهد کرد.

کد خبر: ۳۶۰٬۳۶۵

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha