ایرانسل «تهدید قطع اینترنت» را تکذیب کرد: برداشت نادرستی است

ایرانسل «تهدید قطع اینترنت» را تکذیب کرد: برداشت نادرستی است

ایرانسل در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که تیتر «تهدید قطع اینترنت» یکی از رسانه‌ها برای سخنان روز گذشته مدیرعامل این اپراتور تفسیر نادرستی بوده است.

به گزارش بازار، در این اطلاعیه آمده است: «تحلیل مدیرعامل ایرانسل درباره آینده صنعت ارتباطات در صورت عدم سرمایه‌گذاری در توسعه شبکه، با تیتر نادرست یک رسانه، به «تهدید قطع اینترنت» تفسیر شد.»

این اپراتور تاکید کرده است: «ایرانسل هیچ شرطی را برای ادامه ارائه سرویس مطرح نکرده و با تمام توان، به خدمت‌رسانی ادامه می‌دهد و قطعی تعمدی اینترنت موضوعیت ندارد.»

«علیرضا رفیعی»، مدیرعامل ایرانسل، روز گذشته (یکشنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۴) در جمع خبرنگاران گفته بود: «بدون اصلاح تعرفه، اپراتور توان سرمایه‌گذاری ندارد و باید منتظر باشیم که در پی قطعی برق و عدم امکان تامین باتری، اینترنت نیز قطع شود که این موضوع، اصلا مورد نظر وزارت ارتباطات، اپراتورها و شخص آقای وزیر نیست.»

ایرانسل «تهدید قطع اینترنت» را تکذیب کرد: برداشت نادرستی است

کد خبر: ۳۵۹٬۳۲۷

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha