۱۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۱
۴۰ همت اعتبار در سفر رییس جمهور برای طرح‌های عمرانی زنجان تصویب شد
معاون استاندار زنجان:

۴۰ همت اعتبار در سفر رییس جمهور برای طرح‌های عمرانی زنجان تصویب شد

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار زنجان گفت: در مجموع ۴۰ هزار میلیارد تومان (۴۰ همت) اعتبار برای طرح‌های عمرانی استان در این سفر تصویب شد.

به گزارش بازار، مسعود بیات‌منش روز پنجشنبه در یک برنامه تلویزیونی، افزود: از این میزان، ۱۰ همت از ردیف‌های ملی، ۲۰ همت از محل درآمدهای داخلی شرکت‌های دولتی و ۱۰ همت دیگر با مشارکت استان تأمین خواهد شد.

وی با اشاره به محدودیت منابع عمرانی کشور تصریح کرد: اجرای این پروژه‌ها در قالب اولویت‌بندی و با نگاه به تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام سال‌های گذشته انجام خواهد شد.

بیات منش با اشاره به اهمیت سفر اخیر رییس جمهور به استان زنجان، از آغاز فرآیند اجرای مصوبات عمرانی این سفر خبر داد و گفت: در جریان سفر هفته گذشته به صورت فشرده و ۱۱ ساعته دکتر پزشکیان، رئیس‌جمهور به زنجان، پروژه‌های مهمی در حوزه زیرساختی استان تصویب شد که بخش عمده‌ای از آنها در حوزه آب و راه تعریف شده‌ است.

وی اظهار داشت: با توجه به اولویت‌بندی انجام‌ شده و نیازهای حیاتی استان، منابع عمرانی سفر رییس جمهور با محوریت حوزه آب و راه اختصاص یافته است.

بیات منش افزود: بحران آب یکی از جدی‌ترین چالش‌های استان در سال‌های اخیر بوده و به همین دلیل، سهم قابل توجهی از اعتبارات به پروژه‌های سدسازی، نیروگاه‌های آبی و مدیریت منابع آبی اختصاص یافته است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار زنجان گفت: اجرای این پروژه‌ها در قالب اولویت‌بندی و با نگاه به تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام سال‌های گذشته انجام خواهد شد.

وی یادآور شد: همچنین در حوزه‌های روبنایی نظیر آموزش، ورزش و بهداشت نیز با توجه به سرانه پایین استان، پروژه‌های قابل‌توجهی به تصویب رسیده است.

بیات‌منش از دستگاه‌های اجرایی خواست با تمرکز بر جذب اعتبارات و اجرای به‌موقع پروژه‌ها، زمینه تحقق کامل مصوبات سفر رییس جمهور را فراهم کنند.

کد خبر: ۳۵۷٬۱۰۱

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha