۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۲۱
تعرفه‌های عراق صادرات میلگرد را فلج کرد| بازار فولاد ایران در رکود سنگین

تعرفه‌های عراق صادرات میلگرد را فلج کرد| بازار فولاد ایران در رکود سنگین

کارشناس فولاد، گفت: بازار فولاد کشور این روزها وضعیت خوشایندی ندارد. به سبب نبود تقاضا، رکود سنگینی بازار را فرا گرفته است.

به گزارش بازار، حمیدرضا ریحانی، کارشناس فولاد، گفت: بازار فولاد کشور این روزها وضعیت خوشایندی ندارد. نه تنها واحدهای تولیدی به‌دلیل محدودیت‌های برق و انرژی با کاهش چشمگیر فعالیت مواجه شده‌اند، بلکه به سبب نبود تقاضا، رکود سنگینی بازار را فرا گرفته است.

وی افزود: عراق که پیش‌تر سهم قابل توجهی از صادرات محصولات فولادی ایران را به خود اختصاص داده بود، اخیراً تعرفه‌ای سنگین به ارزش حدود ۱۳۰ دلار بر واردات میلگرد وضع کرده است؛ این اقدام عملاً صادرات میلگرد به عراق را ناممکن ساخته و بازار این کشور برای ایران از دست رفته تلقی می‌شود. فعلاً این تعرفه تنها برای میلگرد اعمال شده و شامل تیرآهن و کلاف نمی‌شود، اما در این شرایط، خطر توقف کامل صادرات جدی است.

کد خبر: ۳۵۵٬۵۱۸

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha