به گزارش بازار، عملیات اجرایی طرح آبرسانی به شهرستان میاندورود به منظور تامین آب آشامیدنی این شهرستان از سد شهید رجایی با حضور وزیر نیرو آغاز شد.
این طرح به عنوان بخش تکمیلی طرح بزرگ آبرسانی به شهرستانهای ساری و میاندورود از سد شهید رجایی قرار است آب آشامیدنی ساکنان شهرستان میاندورود را از مخزن سد شهید رجایی و زیرساختهای وابسته به آن تامین کند.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای مازندران در مراسم کلنگزنی این طرح با بیان اینکه تامین آب آشامیدنی مازندران از آبهای سطحی در قالب یک طرح جامع با ۹ مجتمع آبرسانی تعریف و تدوین شده است، اظهار کرد: یکی از مجتمعهای تعریف شده در این طرح جامع، مجتمع آبرسانی به شهرستانهای ساری و میاندورود است که بخش آبرسانی به شهر ساری فعال است و اجرای زیرساختهای مربوط به انتقال آب به میاندورود نیز اکنون آغاز شده است.
حیدر داوودیان افزود: این طرح با ساخت ۲۲.۵ کیلومتر خط انتقال و ۲ مخزن به حجم مجموع ۲۵ هزار متر مکعب اجرا میشود و قرار است ۱۶۵ لیتر بر ثانیه آب تصفیهشده در تصفیهخانه آب آشامیدنی ساری را به شبکه توزیع آب شهرستان میاندورود برساند.
وی افزود: هزینه اجرای این طرح بر اساس نرخ روز، حدود ۱۰ هزار میلیارد ریال برآورد شده است و در صورت تامین اعتبار، امکان بهرهبرداری از آن در ۲ سال وجود دارد.
نظر شما