۲۳ تیر ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۵
صادرات دام از بوشهر در دستور کار قرار دارد
معاون سازمان دامپزشکی:

صادرات دام از بوشهر در دستور کار قرار دارد

با توجه به موقعیت مرزی استان بوشهر، برنامه‌ریزی برای استفاده از قرنطینه دامی موجود و تسهیل ترانزیت دام از کریدور شمال به جنوب کشور و توسعه صادرات در دستور کار قرار دارد.

به گزارش بازار، سیدسعید حسینی، در نشست با معاون استاندار بوشهر اظهارکرد: همچنین صادرات میگو به کشورهای روسیه، چین و اروپا از اولویت‌های سازمان دامپزشکی است و برای توسعه صادرات این گونه، ایجاد مجتمع‌های بزرگ آبزی‌پروری به جای واحدهای سنتی و خرد در دستور کار قرار گرفته است.

وی بیان کرد: تولید سالانه آبزیان در کشور به حدود ۱.۵ میلیون تن می‌رسد که نیمی از آن از طریق صید و نیمی دیگر از مراکز پرورشی تأمین می‌شود.

حسینی افزود: ایران در تولید ماهی سردآبی آب شیرین رتبه نخست، ماهیان گرم آبی رتبه هفتم و تولید میگو جایگاه دهم را در دنیا دارد.

معاون بهداشتی و پیشگیری دامپزشکی کشور با بیان اینکه استان بوشهر در تولید میگو رتبه اول کشور را دارد، عنوان کرد: از ۸۰ هزار تن میگوی پرورشی کشور بیش از ۴۰ درصد آن در استان بوشهر تولید می‌شود.

وی گفت: با توجه به موقعیت مرزی این استان، برنامه‌ریزی برای استفاده از قرنطینه دامی موجود برای تسهیل ترانزیت دام از کریدور شمال به جنوب کشور و توسعه صادرات در دستور کار قرار دارد.

معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور، با اشاره به برگزاری جلسات با تولیدکنندگان و تشکل‌های مرتبط در استان بوشهر وعده داد مشکلات مطرح شده پیگیری خواهد شد.

کد خبر: ۳۵۲٬۳۳۶

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha