۲۲ تیر ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۴
ضرب‌الاجل دادستانی به پمپ‌بنزین‌های متخلف گلستان

ضرب‌الاجل دادستانی به پمپ‌بنزین‌های متخلف گلستان

در سایه گزارش‌های نگران‌کننده از نابسامانی در عرضه بنزین آزاد و صف‌های طویل در جایگاه‌های سوخت گلستان، دادستان مرکز استان با وارد میدان شد و فرمان بازرسی‌های پنهانی را صادر کرد.

به گزارش بازار، دل گام نخست این اقدام، معاونان دادستان گرگان، به جایگاه‌های سوخت شهر سرکشی کرد و عرضه بنزین آزاد را موشکافانه بررسی نمود.

مهدی سیاری، معاون پیشگیری از وقوع جرم دادستان مرکز استان، پرده از تخلفی آشکار برداشت: یکی از جایگاه‌داران، با وجود ذخیره چهار هزار لیتری بنزین در کارت آزاد، از عرضه آن به مردم سر باز زده بود.

عاقبت این قانون‌شکنی تشکیل پرونده قضایی و ضبط فوری کارت سوخت بود که بی‌درنگ به جایگاهی دیگر با عملکردی شایسته منتقل شد.

سیاری افزود: این بازرسی‌های غافلگیرانه تداوم خواهد یافت و با هرگونه تخلف، برخوردی سخت و بی‌امان در انتظار قانون‌شکنان است.

وی همچنین نوید داد که به‌زودی نشستی با حضور مقامات شرکت پخش فرآورده‌های نفتی برگزار خواهد شد تا چالش‌های سوخت استان ریشه‌یابی و سهمیه‌ها تقویت گردد.

کد خبر: ۳۵۲٬۰۹۸

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha