۱۲ تیر ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۱
واکنش مردم افغانستان،‌ طالبان و تحریک طالبان پاکستان در حمایت از ایران

واکنش مردم افغانستان،‌ طالبان و تحریک طالبان پاکستان در حمایت از ایران

مردم افغانستان در زمان جنگ ۱۲ روزه با نگرانی این جنگ را دنبال می‌کردند و برخی شبکه ها و گروه ها به طور ۲۴ ساعته خبرهای موفقیت آمیز بودن پاسخ ایران را پوشش می دادند.

مهدی فرمانیان؛ بازار: واکنش مردم افغانستان به محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی و پاسخ مشروع ایران به این تهاجم مثال زدنی است. به جرئت می‌توان گفت این جنگ تاثیر شگرفی بر افکار عمومی مردم افغانستان نسبت به ایران داشته است.

مردم افغانستان در زمان جنگ ۱۲ روزه با نگرانی این جنگ را دنبال می‌کردند و برخی شبکه ها و گروه ها به طور ۲۴ ساعته خبرهای موفقیت آمیز بودن پاسخ ایران را پوشش می دادند.

در این جریان واکنش‌های مثبت زیادی از سوی مردم افغانستان در شبکه های اجتماعی انعکاس یافت. پس از آتش‌بس بین ایران و اسرائیل موجی از واکنش‌های مثبت مبنی بر پیروزی ایران از سوی مردم این کشور مشاهده شد. شور و شعف مردم افغانستان از پیروزی ایران در این جنگ، کمتر از ایرانی‌ها نبود. از نکات جالب توجه این واکنش ها، ارسال تصاویر مختلف رهبر ایران از سوی بسیاری از پشتو زبانان افغانستان در شبکه های اجتماعی، همراه با جملاتی از همراهی و تایید رویکرد بود. هیچ متنی گویای واکنش‌های زیبای مردم افغانستان نسبت به جمهوری اسلامی ایران و جنگ آن در مقابل رژیم صهیونیستی نیست، اما بدخواهانی با راه اندازی کمپین، نفرت را میان مردم دو کشور گسترش می دهند. امیدواریم بازتاب دادن این واکنش‌های مثبت، نگاه میان دو ملت را نسبت به یکدیگر بهتر کند و باعث ناکامی کمپین‌های تبلیغاتی دشمنان گردد. ان شاء‌الله

در کنار مردم افغانستان، رهبران طالبان نیز با ارسال بیانیه، تجاوز اسرائیل به ایران را محکوم کردند. بررسی واکنش های بدنه طالبان به جنگ ایران و رژیم صهیونیستی نشان می دهد که بدنه طالبان نیز به طور شگفت انگیزی از ایران حمایت کردند.

در کنار طالبان افغانستان، تحریک طالبان پاکستان نیز با صدور اطلاعیه ای از ایران حمایت کرد. رسانه الفجر، حامی این گروه، حمایت خود را از ایران در جنگ ایران و اسرائیل اعلام کرد.

رسانه الفجر از شکاف شیعه و سنی انتقاد کرده و بیان داشت اکنون باید فرقه‌گرایی را کنار بگذاریم و در کنار ایران بایستیم. زیرا این فقط مشکل یک کشور خاص نیست، بلکه مشکل کل امت اسلام است. این واکنش ها و بیانیه ها سند محکمی است بر همراهی جهان اسلام در کنار ایران در مقابله با رژیم غاصب صهیونیستی.

کد خبر: ۳۵۰٬۴۸۸

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha