منصور شیشه فروش در گفتوگو با خبرنگار بازار، با اشاره به افزایش خروجی سد زاینده رود در روزهای گذشته اظهار کرد: این افزایش برای تامین بخشی از نیاز آبی باغات و درختان حوضه زاینده رود بر اساس مصوبه کارگروه سازگاری با کم آبی بود.
وی با اشاره به اینکه میانگین بارش استان در سال آبی جاری ابراز کرد: از مهرماه سال گذشته تاکنون، میزان بارشها نسبت به میانگین بلند مدت ۴۰ درصد کاهش یافته و در مناطق مرکزی، شرق و جنوب استان، کاهش ۶۰ تا ۷۰ درصدی بارشها نسبت به میانگین بلند مدت را شاهد هستیم.
تمام مناطق استان با کم آبی و خشکسالی مواجه هستند
مدیر کل مدیریت بحران استان اصفهان با بیان اینکه تمام مناطق استان با کم آبی و خشکسالی مواجه هستند، تصریح کرد: حجم سد زایندهرود با کاهش ۶۲ درصدی نسبت به میانگین بلند مدت همراه بوده است.
وی اضافه کرد: اکنون حدود ۷۰ درصد حجم سد خالی است که از عوامل مختلفی ناشی می شود و نیاز به نظارت دقیق وزارت نیرو و د ضرورت مدیریت یکپارچه منابع آبی در این زمینه محسوس است.
شیشه فروش تصریح کرد: برداشت های غیرمجاز در مسیر رودخانه و بالادست نیازمند نظارت مستمر و جدی وزارت نیرو و با برخورد قانونی با متخلفان است.
ضرورت تامین اعتبارات لازم برای تسریع در بهرهبرداری از طرحهای آبی
وی به ضرورت تامین اعتبارات لازم برای تسریع در بهرهبرداری از طرح های آبی اشاره کرد و گفت: اجرای طرحهای احیای زاینده رود و تالاب گاوخونی، تامین حقآبههای قانونی کشاورزی، زیست محیطی و فضای سبز در راستای رفع مشکلات عدیده اصفهان ضروری است که در این زمینه تخصیص اعتبارات بسیار کمک کننده است.
نظر شما