به گزارش بازار، مائو نینگ، سخنگوی وزارتخارجه چین در نشست خبری امروز این وزارتخانه به پرسش خبرنگاران درباره وضعیت فعلی منطقه غرب آسیا و همچنین مسئله هستهای کشورمان پاسخ داد.
مائو نینگ درباره وضعیت فعلی ایران گفت: در هفتههای اخیر، در خاورمیانه درگیریهای شدیدی رخ داده است و ماهیت درست و نادرست این وقایع کاملاً روشن است.
وی درباره مسئله هستهای ایران تأکید کرد: چین خواهان تحقق آتشبس پایدار و مؤثر و بازگرداندن صلح و ثبات به منطقه خاورمیانه است. در خصوص مسئله هستهای ایران، این مسئله باید از طریق ابزارهای سیاسی و دیپلماتیک و بهصورت مسالمتآمیز حلوفصل شود.
وی همچنین ابراز امیدواری کرد که همه طرفها در جهت همگرایی حرکت کرده و مسئله هستهای ایران را دوباره به مسیر حل سیاسی بازگردانند.
از سوی دیگر، بنابر اظهارات این سخنگو درباره تلاشهای دیپلماتیک چین برای حل و فصل وضعیت پیچیده منطقه، لی چیانگ، نخست وزیر چین به دعوت مصطفی مدبولی، همتای مصری خود روزهای چهارشنبه و پنجشنبه هفته آینده (۹ و ۱۰ ژوئیه) سفر رسمی به مصر انجام خواهد داد.
نظر شما