۱۱ تیر ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۱
آغاز اعطای وام‌های ۱.۲میلیاردتومانی به خریداران تاکسی‌های برقی

آغاز اعطای وام‌های ۱.۲میلیاردتومانی به خریداران تاکسی‌های برقی

مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهر تهران از آغاز اعطای وام‌های ۱.۲میلیاردی و ۳۵۰میلیون تومانی به خریداران تاکسی‌های برقی از امروز خبر داد.

به گزارش بازار، شادی مالکی درباره پرداخت وام‌های ۱.۲ میلیارد تومانی به خریداران تاکسی‌های برقی، اظهار کرد: با پیگیری‌های صورت‌گرفته، زمینه پرداخت وام یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومانی به خریداران تاکسی‌های برقی آغاز می‌شود.

وی با بیان اینکه "تاکسیران‌ها از امروز با ارائه مدارک و تضامین مورد نیاز، می‌توانند برای دریافت وام اقدام کنند."، ادامه داد: یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان وام از سوی دولت و ۳۵۰ میلیون تومان وام توسط شهرداری به متقاضیان خرید تاکسی‌های برقی به‌طور همزمان ارائه می‌شود.

مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهر تهران تصریح کرد: هزینه اسقاط تاکسی فرسوده تاکسیران‌ها حدود ۱۴۰ میلیون تومان است و با ارائه وام‌های مذکور، تاکسیران‌ها می‌توانند با کمتر از ۲۰۰ میلیون تومان آورده، تاکسی برقی خریداری کنند.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به همکاری خوب بانک شهر و تسهیل ارائه خدمات به تاکسیرانها، متصدیان پرداخت وام از امروز در سازمان تاکسیرانی مستقر می‌شوند و متقاضیان برای تشکیل پرونده نیازی به مراجعه به بانک ندارند.

مالکی ادامه داد: بعد از تشکیل پرونده و ثبت درخواست، وام به‌سرعت به تاکسیرانها تعلق می‌گیرد و کمتر از یک ماه تاکسی برقی به آنها ارائه خواهد شد، اسقاط تاکسی فرسوده نیز در مرحله آخر انجام می‌شود تا ارائه خودروی جدید به‌صورت «کلید به کلید» باشد.

کد خبر: ۳۵۰٬۲۷۶

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha