۱۰ تیر ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۰
همشهریان از واگذاری سیم‌کارت و کارت بانکی به اتباع خارجی خودداری کنند
معاون سیاسی استاندار گلستان:

همشهریان از واگذاری سیم‌کارت و کارت بانکی به اتباع خارجی خودداری کنند

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان گفت: همشهریان از در اختیار گذاشتن سیم‌کارت یا کارت بانکی خود به اتباع خارجی اکیداً خودداری کنند.

به گزارش بازار، محمد حمیدی در نشست کمیسیون تخصصی ساماندهی اتباع خارجی با اشاره به جنگ ۱۲ روزه اخیر با رژیم صهیونیستی، بر لزوم استفاده از شرایط ایجادشده برای ساماندهی و طرد حداکثری اتباع غیرمجاز تأکید کرد.

وی افزود: حضور غیرقانونی برخی اتباع خارجی بستر سوء‌استفاده دشمنان را فراهم خواهد کرد؛ باید با هم‌افزایی همه دستگاه‌ها از جمله نهادهای نظامی، انتظامی، اطلاعاتی و اداره‌کل امور اتباع، در این مأموریت ملی همکاری مؤثر داشته باشیم.

حمیدی با تأکید بر حفظ کرامت انسانی اتباع خارجی گفت: اکثریت این افراد، انسان‌های شریفی هستند که مجبور به مهاجرت شده‌اند و جمهوری اسلامی ایران نیز تاکنون میزبان شایسته‌ای برای آن‌ها بوده است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان خطاب به مردم گفت: همشهریان از در اختیار گذاشتن سیم‌کارت یا کارت بانکی خود به اتباع خارجی اکیداً خودداری کنند. این اقدام غیرقانونی است و در صورت وقوع هرگونه تخلف یا حادثه امنیتی، مسئولیت آن بر عهده دارنده رسمی سیم‌کارت یا کارت بانکی خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: چنانچه افرادی سیم‌کارت خود را در اختیار اتباع خارجی قرار دهند، همه سیم‌کارت‌هایی که به نام آنها باشد، مسدود خواهد شد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان همچنین شامگاه دوشنبه در نشست شورای مشورتی جوانان با تأکید بر نقش کلیدی نسل جوان در پیشرفت کشور، اظهار کرد: ما به توانایی و خلاقیت جوانان اعتماد داریم و معتقدیم بسیاری از چالش‌های جامعه با همت و ایده‌پردازی آنان قابل حل است.

حمیدی با اشاره به مسئولیت‌پذیری نسل جدید، گفت: اصلاح جامعه از خودمان آغاز می‌شود. اگر هر فرد به درستی مسئولیت‌های خود را انجام دهد، گام بزرگی در بهبود شرایط برداشته شده است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان از اعضای شورای مشورتی جوانان خواست تا مبارزه با فساد اداری را در اولویت کاری خود قرار دهند.

وی افزود: گزارش‌های مستند و پیشنهادهای عملی شما می‌تواند به شفافیت و سلامت اداری کمک کند.

حمیدی با اشاره به تهدیدات خارجی، از جمله تجاوزات رژیم صهیونیستی و جنگ‌های تحمیلی گذشته، اظهار کرد: دشمنان همواره در پی تفرقه‌افکنی و تضعیف ایران هستند، اما تاریخ نشان داده که وحدت مردم، سد محکمی در برابر این توطئه‌ها است.

وی ادامه داد: برخی تصور می‌کنند دشمنان به صلح تن خواهند داد، اما این یک خیال واهی است. برنامه آنان تفرقه و تجزیه ایران است، زیرا تنها در پراکندگی ملت‌ها منافع خود را تأمین می‌کنند.

معاون استاندار، اولین انتظار از شورای جوانان را تقویت وفاق ملی برشمرد و گفت: همه شما می‌توانید سربازان وحدت باشید. همان‌طور که جوانان در دفاع مقدس حماسه آفریدند، امروز شما باید پیشگامان اتحاد و اصلاح جامعه باشید.

کد خبر: ۳۵۰٬۰۳۶

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha