۱۰ تیر ۱۴۰۴ - ۰۸:۲۹
بانک‌های کردستان حق صدور اجراییه برای واحدهای تولیدی را ندارند
معاون استاندار:

بانک‌های کردستان حق صدور اجراییه برای واحدهای تولیدی را ندارند

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای استانداری کردستان گفت با توجه به شرایط کشور در حال حاضر هیچ‌یک از بانک‌های عامل مجاز به صدور اجراییه برای واحدهای تولیدی نیستند.

به گزارش بازار، ارسلان ازهاری در جلسه کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه‌گذاری کردستان که در سالن جلسات سازمان امور اقتصادی و دارایی استان تشکیل شد، اظهار کرد: به استناد قانون، آخرین مهلت هزینه‌کرد اعتبارات عمرانی دستگاه‌ها پایان شهریورماه است و تمامی دستگاه‌های اجرایی باید در این بازه زمانی نسبت به جذب کامل این اعتبارات اقدام کنند.

وی با اشاره به اینکه تاکنون هیچ‌گونه برگشت اعتباری به خزانه نداشته‌ایم، افزود: بر اساس اعلام سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی و خزانه استان، هم‌اکنون بیش از ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار تخصیصی در حساب دستگاه‌های اجرایی موجود است که باید تا پایان شهریور ماه هزینه شود، در غیر این‌صورت برگشت خواهد خورد.

ازهاری با اشاره به ضرورت تسریع در اجرای پروژه‌ها، تاکید کرد: دستگاه‌هایی که تاکنون اقدامی برای برگزاری مناقصه یا عقد قرارداد نکرده‌اند باید هرچه سریع‌تر در این زمینه اقدام کنند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان به تشکیل قرارگاه پشتیبانی و صیانت از مردم در پی بروز شرایط بحرانی اخیر کشور اشاره کرد و گفت: با فعالیت شبانه‌روزی این قرارگاه، نیاز بازارهای استان به کالاهای اساسی تامین و این اقلام به‌موقع در اختیار مردم قرار گرفت.

وی به عملکرد استان در پرداخت تسهیلات جزء (۳) و (۴) تبصره ۲ قانون بودجه سال گذشته اشاره کرد و گفت: طبق گزارش وزارت کشور، کردستان در پرداخت تسهیلات جزء (۳) با ۵۵ درصد جذب، رتبه سوم کشور را به همراه استان‌های آذربایجان غربی و شرقی به خود اختصاص داده است.

ازهاری افزود: در بخش جزء (۴) نیز کردستان با ۶۶ درصد جذب، در جایگاه یازدهم قرار دارد و در مجموع این دو شاخص، با ۶۱ درصد جذب، بالاتر از میانگین کشوری و در جایگاه هفتم کشور قرار گرفته‌ایم.

وی تاکید کرد: با تمهیدات اتخاذ شده، انتظار می‌رود بانک‌های عامل تا پایان تیرماه، نسبت به پرداخت ۱۰۰ درصدی این تسهیلات اقدام کنند؛ چرا که مبنای تخصیص منابع در سال جاری، میزان عملکرد سال گذشته بانک‌ها خواهد بود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کردستان بیان کرد: سال گذشته در خصوص عملکرد ضعیف برخی بانک‌ها مکاتباتی با مرکز انجام شد و اقدامات لازم صورت گرفت، امسال نیز در صورتی‌که بانکی عملکرد ضعیفی داشته باشد منابع به آن اختصاص نخواهد یافت.

وی راه‌اندازی هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای در جوار صنعت را از الزامات توسعه استان دانست و گفت: توسعه مهارت‌آموزی از ارکان رشد پایدار استان است و بخش‌های دولتی و خصوصی باید همکاری لازم را در این زمینه با آموزش و پرورش داشته باشند.

ازهاری در پایان تجهیز نانوایی‌های استان به ژنراتور را ضروری خواند و اظهار داشت: تسهیلات جزء (۳) و (۴) باید برای تعبیه سیستم‌های دوگانه‌سوز در نانوایی‌ها نیز اختصاص یابد.

کد خبر: ۳۵۰٬۰۲۶

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha