۴ تیر ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۵
داروخانه هلال احمر ‌کرمانشاه پس از ۴۷ سال راه‌اندازی می‌شود
سرپرست جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه:

داروخانه هلال احمر ‌کرمانشاه پس از ۴۷ سال راه‌اندازی می‌شود

سرپرست جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه از صدور پروانه تاسیس داروخانه هلال احمر در کرمانشاه بعد از ۴۷ سال خبرداد.

به گزارش بازار، افشین یگانه از راه‌اندازی داروخانه هلال احمر در استان با پیگیری‌های مجدانه استاندار کرمانشاه خبرداد و اظهار کرد: استان کرمانشاه تنها استانی بود که داروخانه هلال احمر نداشت و تحت عنوان مرکز فوریت‌های دارویی فعالیت می‌کرد.

وی عنوان کرد: با حضور پر خیر و برکت هیئت دولت به استان کرمانشاه و دستور شخص رئیس جمهور و وزیر بهداشت، روند صدور مجوز داروخانه هلال احمر تسریع شد.

سرپرست هلال احمر استان کرمانشاه با اشاره به همکاری رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان، معاونت غذا و دارو و سایر اعضای کمیسیون ماده ۲۰، افزود: پس از پیگیری‌های مستمر، توانستیم پروانه فعالیت و تأسیس داروخانه هلال احمر را پس از ۴۷ سال در استان کرمانشاه دریافت کنیم.

یگانه با تأکید بر اهمیت این داروخانه در تأمین داروهای مورد نیاز بیماران خاص گفت: داروهایی که در سبد تأمین جمعیت هلال احمر بود و بیماران مجبور بودند از استان‌های مجاور و گاهی تهران تهیه کنند، به زودی از طریق داروخانه هلال احمر استان کرمانشاه تأمین خواهد شد.

وی با بیان اینکه این خبر نویدبخشی برای مردم استان است، افزود: راه‌اندازی داروخانه هلال احمر گامی مهم در جهت ارتقای سطح سلامت و رفاه مردم استان کرمانشاه است و امیدواریم بتوانیم با ارائه خدمات با کیفیت، رضایت هموطنان را جلب کنیم.

کد خبر: ۳۴۹٬۰۳۳

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha