۲۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۲:۰۷
کشف سوخت قاچاق در مرزهای سیستان و بلوچستان| توقیف ۳۷ خودرو و بازداشت ۱۷ متهم
فرمانده مرزبانی استان خبر داد؛

کشف سوخت قاچاق در مرزهای سیستان و بلوچستان| توقیف ۳۷ خودرو و بازداشت ۱۷ متهم

فرمانده مرزبانی سیستان و بلوچستان از کشف ۵۰ هزار لیتر سوخت قاچاق و توقیف ۳۷ دستگاه انواع وسیله نقلیه به ارزش بیش از ۳۲ میلیارد ریال خبر داد.

به گزارش بازار، سردار رضا شجاعی، فرمانده مرزبانی استان سیستان و بلوچستان در تشریح این خبر، گفت: در راستای مبارزه با قاچاق کالا و فرآورده‌های سوختی، مرزبانان با تشدید اقدامات کنترلی علیه قاچاقچیان، موفق شدند، طی چند عملیات مقتدرانه مقادیر قابل توجهی فرآورده‌های سوختی را در سطح حوزه استحفاظی مرزهای استان کشف کنند.

فرمانده مرزبانی استان در ادامه با اشاره به اجرای مأموریت‌ موفقیت‌آمیز مرزداران، اظهار کرد: مأموران طی چند عملیات‌، ضمن توقیف ۳۷ دستگاه انواع وسیله نقلیه، مقدار ۵۰ هزار و ۸۸۰ لیتر سوخت قاچاق را کشف کردند.

شجاعی با بیان اینکه در این رابطه ۱۷ متهم دستگیر شدند، افزود: برابر با اعلام کارشناسان، ارزش سوخت‌های کشف شده ۳۲ میلیارد و ۳۴۰ میلیون ریال برآورد شده است.

کد خبر: ۳۴۶٬۷۶۰

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha