۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۸
سارق اصلی صندوق امانات بانک ملی: مرا اعدام نکنید، برای کشور مفیدم

سارق اصلی صندوق امانات بانک ملی: مرا اعدام نکنید، برای کشور مفیدم

سارق اصلی بانک ملی طی مدت زمانی که در زندان است، گاوصندوقی را طراحی کرده و مدعی است که هیچ کس نمی‌تواند آن را باز کند.

به گزارش بازار، آرمین، متهم ردیف اول پرونده در گفتگویی عنوان کرد: وقتی می گویند فلان گاوصندوق، ضدسرقت است یا این مکان، مکان ایمنی است سریع در مورد آن تحقیق می کنم. تحقیقاتم هم نشان داده آنقدری که برخی شرکت‌ها در مورد ایمنی گاوصندوق‌هایشان تبلیغ می کنند، ایمن نیستند یا اصلا بعضی از آنها ایمنی ندارند.

در مدتی که داخل زندان هستم شروع به طراحی گاوصندوقی کردم که اصلا هیچ کس نمی تواند آن را به راحتی باز کند. من تمام نقطه ضعف‌هایی که در گاوصندوق‌های دیگر وجود دارد را می شناسم. به همین خاطر با اکتفا به این نقاط ضعف گاوصندوقی را به صورت دستی طراحی کردم که با هیچ روشی باز یا تخریب نمی شود.

حدود هزار گاوصندوق طراحی کردم تا اینکه چند ماه پیش به طرح گاوصندوقی رسیدم که اگر ساخته شود حتی خودم هم نمی توانم آن را باز کنم.

من حتی ضعف سیستم‌های امنیتی را می توانم پیدا کنم و نقاط ضعف آنها را از بین ببرم. درست است که در رشته ‌آی تی تحصیلات نداشتم، اما می توانم تحت نظارت قوه قضاییه و مسوولان ذی ربط سیستم‌های امنیتی را مدیریت کنم.

پوزش می طلبم و طلب عفو دارم فقط قصدم سرقت بود فقط می خواستم بدهی هایم را پرداخت کنم، نه اخلال و نه تشویش. الان با اتهام افساد فی الارض مواجه شدم که اصلا فکرش را هم نمی کردم. من قطعا با توانایی هایی که دارم، می توانم برای کشور مفید واقع شوم.

کد خبر: ۳۴۳٬۷۳۳

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • نظرات منتشر شده: 3
    • نظرات در صف انتشار: 0
    • نظرات غیرقابل انتشار: 0
    • محمدعلی بیسوادشناس IR ۱۲:۱۳ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۵
      0 0
      گاوصندوقش رو بگیرید و اعدامش کنید بره. ما هم بدهی داریم، ولی دزدی نمی کنیم.
    • علیرضا حسنعلی پور اربوسرا به شماره شناسنامه 86 IR ۱۶:۲۴ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۵
      0 0
      آزادش کنید بنده خدا را بجای اعدام این نخبگان، تتلو را اعدام کنید
    • علی IR ۲۲:۲۱ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۵
      0 0
      اخه کجای بد بخت فساد فی الارض هست باید یک مدال هم بهش بدن