۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۷
شیرخام با نرخ ۲۳ هزارتومان از دامداران خریداری می‌شود

شیرخام با نرخ ۲۳ هزارتومان از دامداران خریداری می‌شود

سخنگوی انجمن‌صنایع لبنی گفت: در ارتباط با وضعیت تولید و بازار لبنیات باید تا پایان ماه منتظر ماند تا واقعیت تولید و بازار کشف شود.

به گزارش بازار، محمد فربد سخنگوی انجمن صنایع لبنی گفت: در حال حاضرهرکیلو شیرخام از سوی کارخانه ها بر اساس ۳.۲ درصد چربی، ۳ درصد پروتئین و حداکثر بار میکروبی یکصد هزار، به مبلغ ۲۳ هزار تومان درب دامداری خریداری می شود که البته کرایه حمل تا کارخانه محل مصرف نیز به قیمت افزوده می شود.

وی با اشاره به وضعیت تولید و بازار لبنیات افزود: در ارتباط با وضعیت تولید و بازار لبنیات باید تا پایان ماه صبر کرد تا واقعیت تولید و بازار کشف شود.

فربد درباره اینکه با توجه به افزایش قیمت لبنیات ناشی از هزینه های بالای تولید و احتمال کاهش سرانه مصرف باید چه راهکاری در این خصوص اتخاذ شود؟ همانند سال گذشته صادرات تنها راه کنترل تولید مازاد و کاهش احتمالی سرانه مصرف است .

کد خبر: ۳۴۳٬۵۹۰

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha