۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۰۳:۰۰
گوگل به دلیل نقض قوانین ضدرقابتی اتحادیه اروپا با شکایتی ۱۳ میلیارددلاری مواجه شد

گوگل به دلیل نقض قوانین ضدرقابتی اتحادیه اروپا با شکایتی ۱۳ میلیارددلاری مواجه شد

گوگل پس از حکم کمیسیون اروپا مبنی بر نقض قوانین ضد انحصار از طریق سرویس مقایسه قیمت خود، با شکایتی به ارزش حداقل ۱۲ میلیارد یورو (بیش از ۱۳ میلیارد دلار) مواجه شده است.

به گزارش بازار، درحالی‌که نهادهای آمریکایی به دنبال تجزیه کسب‌وکار گوگل هستند، اتحادیه اروپا سیاست دیگری را در پیش گرفته و قصد دارد جریمه‌هایی میلیارددلاری را به این غول فناوری تحمیل کند. در جدیدترین مورد، برخی سایت‌های مقایسه قیمت اروپایی شکایتی ۱۳ میلیارددلاری را علیه گوگل مطرح کرده و این شرکت را به نقض قوانین ضدرقابتی متهم کرده‌اند.

گوگل ترافیک آنلاین را از سایت‌های مقایسه قیمت اروپایی به‌سوی سرویس مقایسه قیمت خود منحرف کرده است

اتحادیه اروپا برای اولین‌بار در سال ۲۰۱۷ گوگل را به دلیل اولویت‌دادن به سرویس مقایسه قیمت خود و محدودکردن رقابت در این حوزه ۲.۷۲ میلیارد دلار جریمه کرد، اما شرکت‌های خرید آنلاین اروپایی اکنون از طریق اقدامات قانونی جداگانه قصد دارند خسارت‌های به‌مراتب بیشتری را از گوگل بگیرند.

بر اساس گزارش منتشر شده توسط بلومبرگ، ۱۲ پرونده مدنی در هفت کشور اروپایی مرتبط با حکم ضد انحصار سال ۲۰۱۷ علیه گوگل به جریان افتاده است. درحالی‌که ارزش کامل دعاوی هنوز مشخص نیست، ۹ ادعای افشا شده در حال حاضر بیش از ۱۳ میلیارد دلار برای گوگل هزینه در بر خواهند داشت. گوگل در سال‌های اخیر درگیر پرورنده‌های ضد انحصار زیادی بوده و در صورت موفقیت شرکت‌های اروپایی در شکایت خود، شرکت‌های بیشتری ممکن است شکایت مشابهی را علیه گوگل مطرح کنند.

برخی از شکایت‌های مطرح شده درخواست غرامت‌هایی چند صدمیلیونی دارند، اما برخی دیگر از سایت‌های مقایسه قیمت اروپایی درخواست پرداخت غرامت‌هایی میلیارددلاری را مطرح کرده‌اند. این سایت‌ها ادعا می‌کنند که انحصارطلبی گوگل در حوزه مقایسه قیمت‌ها به کسب‌وکار آنها خسارت زده است. شاکیان همچنین می‌گویند که به‌رغم حکم ضد انحصار سال ۲۰۱۷، گوگل همچنان به نقض قوانین ادامه می‌دهد.

در واکنش به این شکایات گوگل گفته که هیچ کار خلافی انجام نداده و سرویس مقایسه قیمت خود را نیز مطابق درخواست‌های اتحادیه اروپا در سال ۲۰۱۷ تغییر داده است. این شکایت به‌زودی در دادگاه رسیدگی خواهد شد.

کد خبر: ۳۴۱٬۹۱۳

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha