۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۴
سفر هوایی مشهد به رامسر برقرار شد

سفر هوایی مشهد به رامسر برقرار شد

خطِ پروازی مشهد به رامسر در مسیر رفت و برگشت با هواپیمای بوئینگ ۷۳۷ در فرودگاه شهدای رامسر برقرار شد.

به گزارش بازار، شاهپور حیدری رییس این فرودگاه ساحلی، با تأکید بر توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل هوایی در این شهر گردشگرپذیر، اعلام کرد که برقراری این پرواز گامی مهم در تقویت پیوند گردشگری و زیارتی بین استان‌های مازندران و خراسان رضوی است و برنامه‌ریزی برای افزایش پروازها در آینده نزدیک نیز در دستور کار قرار دارد.

حیدری با بیان اینکه پروازهای مستقیم بین مشهد و رامسر در روزهای دوشنبه و جمعه هر هفته برقرار است، تصریح کرد: این پروازها به صورت رفت و برگشت و طبق برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، صبح‌ها در مسیر مشهد به رامسر حوالی ساعت هشت صبح و در مسیر بازگشت (رامسر به مشهد) ساعت ۱۰ و ۳۰ دقیقه به‌صورت منظم انجام خواهد شد.

وی با بیان اینکه پروازها مشهد به رامسر با استقبال مسافران به ویژه زائران حرم رضوی و گردشگران شمالی روبه‌رو شده است، تصریح کرد: انتظار می‌رود این خط پروازی در فصل تابستان با افزایش تقاضا همراه باشد.

کد خبر: ۳۴۱٬۲۸۷

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha