۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۳
ظرفیت تولید برق پراکنده در لرستان ۴۸ مگاوات است
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق لرستان:

ظرفیت تولید برق پراکنده در لرستان ۴۸ مگاوات است

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق لرستان گفت: مجموع ظرفیت تولید برق پراکنده (نیروگاه های کوچک) استان ۴۶ مگاوات است.

به گزارش بازار، شیرزاد جمشیدی روز دوشنبه افزود: همه این نیروگاه‌ها در قالب قرارداد خرید تضمینی با شرکت برق فعالیت دارند و نقش موثری در پایداری شبکه ایفا می‌کنند.

وی اظهار داشت: ۳۸ مگاوات برق در استان از نیروگاه‌های پراکنده گازی تولید می شود که سهم قابل توجه ۳۰ درصدی از تولید پراکنده گازی برق منطقه‌ای باختر را به خود اختصاص داده است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق لرستان با تاکید بر اهمیت انرژی‌های تجدیدپذیر تصریح کرد: استفاده از منابع تولید پراکنده، بویژه انرژی‌های پاک، علاوه‌بر تقویت تاب‌آوری شبکه، موجب توسعه پایدار، کاهش تلفات شبکه و ارتقای امنیت انرژی در استان می‌شود.

جمشیدی افزود: سال جاری، تمرکز بر حمایت از سرمایه‌گذاران حوزه تولید برق پراکنده، تسهیل در روند صدور مجوز و اتصال به شبکه است تا سهم لرستان در تولید انرژی پاک افزایش یابد.

وی اعلام کرد: مراحل اولیه ورود ۲ نیروگاه جدید با ظرفیت مجموع هشت مگاوات به تابلوی بورس برق در دست اقدام است که می‌تواند افق‌های جدیدی برای توسعه انرژی در استان لرستان بگشاید.

کد خبر: ۳۴۱٬۰۸۷

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha