۱۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۰:۴۱
لزوم سرمایه گذاری در بخش آموزش
معاون اول رییس جمهور تاکید کرد

لزوم سرمایه گذاری در بخش آموزش

جهانگیری، معاون اول رییس جمهور گفت: سرمایه گذاری در بخش آموزش از خدمات ماندگار است و باید دست بخش خصوصی که در حوزه آموزش اقدام به سرمایه گذاری می کند را بوسید و به گرمی فشرد.

به گزارش بازار به نقل از معاون اول رئیس جمهوری، دیدار اعضای شورای مرکزی اتحادیه دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی غیردولتی کشور با معاون اول رییس جمهور عصر امروز(شنبه) برگزار شد. اسحاق جهانگیری در این جلسه با تاکید بر اهمیت سرمایه گذاری در بخش های مختلف برای توسعه کشور، گفت: سرمایه گذاری در بخش آموزش از خدمات ماندگار است و باید دست بخش خصوصی که در حوزه آموزش اقدام به سرمایه گذاری می کند را بوسید و به گرمی فشرد.

معاون اول رییس جمهور افزود: اگر به توسعه و آینده کشور فکر می کنیم، باید به سرمایه گذاری در بخش آموزش توجه ویژه داشته باشیم و همانطور که در اقتصاد باید بخش خصوصی میدان دار اصلی اقتصاد باشد، بخش خصوصی فعال در حوزه آموزش نیز بار بزرگی از مسئولیت دولت در حوزه آموزش و پرورش و آموزش عالی را بر عهده دارد.

جهانگیری با تاکید بر اینکه دولت نمی تواند مسائل و مشکلات دانشگاهها و موسسات آموزش عالی غیردولتی را نادیده بگیرد، تصریح کرد: این انصاف نیست در مقطعی که با تراکم جوانان جویای تحصیل مواجه بودیم به این موسسات میدان دادیم و حالا که ظرفیت های دولتی نیازهای آموزش عالی را تامین میکند، دانشگاههای غیردولتی را نادیده بگیریم.

معاون اول رییس جمهور افزود: دولت اجازه نمی دهد دانشگاهها و موسسات آموزش عالی غیردولتی آسیب ببینند و مایوس شوند. البته انتظار این است که این دانشگاهها پیش بینی دقیقی از آینده کشور و نیازهای آینده اقتصاد ایران داشته باشند و هدفگذاری های آموزشی خود را متناسب با فردای کشور تنظیم کنند.

وی همچنین با اشاره به ضرورت ارتقای کیفیت بیش از پیش خدمات آموزشی در دانشگاهها و موسسات آموزش عالی غیردولتی خاطرنشان کرد: نباید این تصور ایجاد شود که دانشجویان این دانشگاهها افراد بازمانده از دانشگاههای دولتی هستند. البته کیفیت آموزش در این دانشگاهها باید تا حدی ارتقاء پیدا کند که دانشجویان ترجیح دهند مدارک تحصیلی خود را از این دانشگاهها اخذ کنند.

جهانگیری در ادامه از عملکرد مجموعه آموزش عالی و دانشگاههای کشور بویژه در ایام شیوع کرونا قدردانی کرد و گفت: اگر تلاش ها و هماهنگی های دانشگاههای کشور نبود، ممکن بود در مقطعی نظام آموزشی کشور تعطیل شود که خوشبختانه با همت آموزش عالی و آموزش و پرورش، روند تعلیم و آموزش در کشور در دوران شیوع کرونا متوقف نشد.

معاون اول رییس جمهور همچنین با اشاره به برخی مشکلات مطرح شده از سوی اعضای شورای مرکزی اتحادیه دانشگاهها و موسسات آموزش عالی غیردولتی کشور، گفت: اکثر مشکلات شما قابل حل است و دولت نیز تلاش خواهد کرد این دغدغه ها را مرتفع کند.

در این جلسه دبیرکل شورای مرکزی اتحادیه دانشگاهها و موسسات آموزش عالی غیردولتی کشور گزارشی از تعداد دانشگاههای زیر مجوعه شورای مرکزی ارائه کرد و گفت: در حال حاضر ۳۰۰ دانشگاه غیردولتی در کشور فعال است که ۳۸۰ هزار دانشجو دارند و تقریبا ۱۰ درصد بار آموزش عالی کشور را بر دوش می کشند.

در ادامه این نشست تعدادی از اعضای شورای مرکزی اتحادیه دانشگاهها و موسسات آموزش عالی غیردولتی کشور نیز به بیان مشکلات و دغدغه های موجود پرداختند و خواستار توجه و حمایت دولت برای حل مسائل و مشکلات خود شدند.

کد خبر: ۳۳٬۱۸۴

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha