به گزارش بازار به نقل از پایگاه خبری بازار سرمایه (سنا)، در مراسم افتتاحیه این نشست که در سالن همایش های پارک فناوری پردیس برگزار شد، «عبدالغدیر امام» دبیر کل سازمان D-۸، «مهدی صفاری نیا» رئیس پارک فناوری پردیس و «سید جلال الدین علوی سبزواری» مدیرکل همکاری های اقتصادی وزارت امور خارجه به ایراد سخنرانی پرداختند.
عبدالغدیر امام در ابتدای این نشست به صورت آنلاین برای حاضران در این رویداد از اهمیت نشست سرمایهگذاری فناوری گفت و درخواست کرد که همه کشورهای عضو این نشست و شرکت های فعال در این رویداد تجربیات خود را در حوزه فناوری برای سایرین به اشتراک بگذارند.
دبیر کل سازمان D-۸در ادامه افزود: ما در اولین انقلاب فناورانه ظهوری به سر میبریم که باعث تحول در کسب وکارها خواهد شد و در این میان ظرفیت های بسیار مناسب سرمایه گذاری میان کشورهای عضو سازمان D۸ وجود وارد.
او از شتابِ شکل گرفته در نوآوری های حوزه فناوری در کشورهای در حال توسعه خبر داد و تاکید کرد: انتقال فناوری و شبکه سازی باید در دستور کار کشورهای عضو این نشست قرار بگیرد.
«مهدی صفاری نیا» رئیس پارک فناوری پردیس در ادامه این رویداد از ظرفیت بالای این مجموعه در تبادل دانش خبر داد و گفت: ما در پارک فناوری پردیس با وجود بیش از ۴۰۰ شرکت و ۶۰۰۰ عضو و نیروی جوان و متخصص در حوزه های مختلف فناوری، این آمادگی را داریم که دانش موجود در این مجموعه را با شرکت ها و کشورهای عضو این پیمان به اشتراک بگذاریم.
رئیس پارک فناوری پردیس در ادامه گفت: با تلاش جوانان متخصص پارک فناوری پردیس، شرکت های عضو در سال های اخیر توانسته اند مبالغ فراوانی صرفه جویی ارزی برای کشور از طریق بومی سازی فناوری داشته باشند. برای مثال این شرکت ها در سال ۹۸ بیش از ۸۸ میلیون یورو و در سال ۹۹ بیش از ۲۳۵ میلیون یورو صرفه جویی ارزی داشته اند.
رییس پارک فناوری پردیس گفت: حدود ۲۶۰هزار مترمربع از فضای پارک با سرمایه گذاری مستقیم بخش خصوصی ساخته شده و مورد بهره برداری قرار گرفته است و ۲۰۰هزار متر مربع دیگر نیز در حال ساخت و بهره برداری است.
در ادامه میلاد صدرخانلو، دبیر نشست سرمایهگذاری تیم ۲۰۲۲ نیز گفت: این رویداد با حضور ۶۱ استارتآپ و شرکت سرمایهپذیر ایرانی و خارجی و بیش از ۱۰۰ سرمایه گذار خارجی و ۲۸ سرمایه گذار ایرانی در حال برگزاری است.
او افزود: امروز ۱۱ قرارداد همکاری با ارزش بیش از ۱۰ میلیون دلار بین سرمایه گذاران و سرمایه پذیران داخلی و خارجی امضا خواهد شد.
ارائه فرصت های سرمایه گذاری استارتاپ های ایرانی و خارجی، سخنرانی نمایندگان کشورهای عضو گروه D۸، برگزاری تاک شوهای تخصصی در حوزه سرمایه گذاری فناوری، اجرای پنل های گفتگو محور با حضور نمایندگان استارتاپ ها و سرمایه گذاران و رونمایی از پوستر برگزاری نشست سرمایه گذاری TIM ۲۰۲۳ از دیگر برنامه های نخستین روز برگزاری نشست TIM۲۰۲۲ خواهد بود.
شایان ذکر است، TIM یک رویداد بزرگ و بینالمللی است که با هدف بالا بردن سطح کسبوکارهای فناورانه در هشت کشور اسلامی در حال توسعه عضو سازمان دی هشت شامل کشورهای مصر، نیجریه، ترکیه، ایران، پاکستان، مالزی، اندونزی و بنگلادش و هم افزایی بین سرمایه گذاران و سرمایه پذیران این حوزه برگزار میشود.
۲ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۸:۳۳
با حضور سرمایهگذاران داخلی و خارجی؛
چهارمین نشست سرمایهگذاری فناوری TIM ۲۰۲۲ برگزار شد
افتتاحیه چهارمین نشست سرمایهگذاری فناوری TIM ۲۰۲۲ با حضور نمایندگانی از کشورهای عضو سازمان D-۸، سرمایهگذاران، شرکت ها و استارتاپ های فعال در حوزه فناوری برگزار شد.
کد خبر: ۱۳۶٬۵۱۱
نظر شما