۱۸ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۰
نوسازی ۱۰ هزار دستگاه تاکسی فرسوده از اسفند ماه
معاون شهردار تهران اعلام کرد

نوسازی ۱۰ هزار دستگاه تاکسی فرسوده از اسفند ماه

هاشمی، معاون شهردار تهران گفت: نوسازی ۱۰ هزار دستگاه تاکسی فرسوده در قالب ارائه تسهیلات ۹۰ میلیون تومانی به هر راننده تاکسی، در دستور کار است.

به گزارش بازار، سید مناف هاشمی، معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران در مراسم آیین بهره برداری از ۱۱۰ دستگاه اتوبوس و مینی بوس گفت: خوشحالم که در پایان چهل‌ودومین سال پیروزی انقلاب اسلامی و ورود به چهل‌وسومین سال، دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران را رصد می‌کنیم. در ۱۰ سال گذشته به ویژه شرایط سخت کرونایی امسال، برغم همه تلاش‌ها و پیگیری‌ها، اقدامات جدی و اساسی در حوزه حل و نقل عمومی صورت نگرفته است که به اعتقاد مدیریت شهری می‌توانست بهتر از این باشد.

او ضمن اشاره به قرارداد ۲۵۰ دستگاه اتوبوس و مینی و بوس با ایران خودرو دیزل، گفت: اگر امسال منابع مختلف مالی از طریق بانک‌ها، دولت و ... وجود می‌داشت به جای ۲۵۰ دستگاه اتوبوس و مینی بوس، شاید هزار دستگاه نوسازی می‌شد. شهر تهران به بیش از ۳ هزار دستگاه اتوبوس، بیش از هزار و ۵۰۰ دستگاه واگن و ۴۰ هزار دستگاه تاکسی جدید دارد.

هاشمی درباره نوسازی تاکسی‌های فرسوده، بیان کرد: تا امروز ۳ هزار و ۲۲۷ دستگاه تاکسی به بانک‌ها از محل وجوه اداره شده معرفی شدند که ۲ هزار و ۲۰۶ دستگاه تاکسی نوسازی و پلاک شده است. هرچند امسال انتظار می‌رفت که ۵ هزار دستگاه تاکسی نوسازی شود، اما بعید می‌دانم که تا پایان امسال به ۳ هزار دستگاه برسد؛ چرا که منابع شهرداری کافی نیست. البته یک توافق بسیار خوبی صورت گرفته که شهردار تهران و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور آن را امضاء کرده‌اند.

۹۰۰ میلیارد تومان اعتبار از دولت، صندوق کارآفرینی امید و شهرداری تهران در قالب نوسازی ۱۰ هزار دستگاه تاکسی فرسوده در دستور کار پایتخت قرار گرفته است.

معاون شهردار تهران با بیان اینکه تفاهم‌نامه مذکور امضا شده است، افزود: مدیریت شهری منتظر نخستین تخصیص منابع از دولت است که از اسفند امسال نوسازی این ۱۰ هزار دستگاه تاکسی فرسوده با وام ۹۰ میلیون تومانی برای تاکسیرانان تهران آغاز می‌شود و تا پایان سال ۱۴۰۰ به اتمام خواهد رسید.

او درباره بازسازی واگن‌های مترو گفت: تفاهم‌نامه جدید دیگری را آقای شهردار و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور به امضاء رسانده‌اند که برمبنای آن ۳۱ رام قطار با اعتبار ۴۱۳ میلیارد تومان، بازاماد و بازسازی خواهد شد. هرچند نتوانستیم که واگن جدیدی وارد شبکه مترو کنیم، اما تلاش می‌شود که واگن‌های فرسوده، نوسازی شود.

هاشمی با تأکید بر اینکه ایستگاه شهید محلاتی در بهمن ماه افتتاح می‌شود، گفت: امید است که ۹ ایستگاه دیگر در اسفند امسال و فروردین ۱۴۰۰ افتتاح شود. این تأخیر به علت تأخیر در پرداخت اوراق مشارکت توسط دو بانک بوده که البته هنوز قسمتی از اوراق مشارکت ۱۳۹۸، محقق نشده است.

امید است که ایستگاه‌های اقدسیه، ستاری، باقرخان، اشرفی اصفهانی، مرزداران، یادگار امام (ره)، میدان قیام، تربیت مدرس و شهرک آزمایش ظرف دو ماه آینده به بهره برداری برسند.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران درباره پیگیری برای انعقاد چند قرارداد ساخت واگن، توضیح داد: یکی از قراردادها، قراداد ۱۰۵ دستگاه واگن با شرکت واگن سازی تهران است که همزمان با رونمایی از واگن ملی، امضا خواهد شد. در تلاش هستیم تا قرارداد انبوه دیگری از محل اعتبارات دولت به امضا برسد.

او ضمن اشاره به تبصره ۱۹، گفت: نخستین‌بار در شهرداری تهران دو فراخوان منتشر شده است. بخش خصوصی را برای ورود اتوبوس برقی و واگن دعوت کرده‌ایم که فراخوان خوبی از محل ظرفیت‌های بودجه کشور، تنظیم شده است.

این هفته پاکت‌های فنی تحویل گرفته شد و هفته آینده پاکت‌های قیمت دریافت می‌شود. این قرارداد واگن نزدیک به ۳ هزار میلیارد تومان می‌شود که اگر به نتیجه برسد از محل همین ظرفیت و ماده ۲۷ قانون بودجه است.

هاشمی گفت: هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان را بخش خصوصی، ۷۰۰ میلیارد تومان را دولت و بقیه را شهرداری تهران می‌پردازد تا بتوانیم با امتیازاتی مثل بلیت، تبلیغات و بهینه سازی مصرف سوخت، واگن برای مترو تأمین کنیم.

کد خبر: ۷۲٬۴۲۹

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha