۵ مهر ۱۳۹۹ - ۱۸:۲۷
علی رغم ۳۰ درصد افزایش کشتار دام، ۵۰ درصد کمبود کله و پاچه داریم
رئیس اتحادیه طباخان تهران:

علی رغم ۳۰ درصد افزایش کشتار دام، ۵۰ درصد کمبود کله و پاچه داریم

رواسی، رئیس اتحادیه طباخان (کله، پاچه و سیرابی طبخ شده وخام) تهران اظهار داشت: کشتار دام زنده در سال جاری نسبت به سال گذشته ۳۰ درصد افزایش داشته است؛ اما با توجه به وضعیت و شرایط کنونی و تقاضا در کشور، هنوز ۵۰ درصد کمبود کله و پاچه داریم.

به گزارش بازار به نقل از اتاق اصناف تهران، حسین رواسی، رئیس اتحادیه طباخان (کله، پاچه و سیرابی طبخ شده و خام) تهران با تاکید بر واردات آلایش گوسفندی به همراه گوشت آن بیان داشت: سازمان دامپزشکی با نظارت کامل بر ذبح دام در کشورهایی که دام مورد نیاز از آنها وارد می شود مبادرت به ورود گوشت گرم می کند، درخواست اتحادیه به عنوان مصرف کننده یکی از آلایش هایی که هر گوسفندی می تواند داشته باشد از سازمان دامپزشکی بارها اعلام شده است. گوشت از هر کشوری وارد می شود همراه با آن آلایش گوسفند نیز وارد گردد.

او تصریح کرد: مصرف کننده کله و پاچه در کشور با کمبود این اقلام مواجه است؛ اگر آلایش گوسفند وارد شود، به قطع و یقین به دلیل فراوانی، قیمت آن نیز متعادل خواهد شد و در نتیجه تقاضا، مناسب عرضه خواهد بود، حال آنکه در برخی از موارد تنها به واردات زبان، پاچه، دل، جگر و قلوه بسنده می کنند.

رواسی با انتقاد از شرایط نرخ گذاری در این صنف گفت: در سال ۱۳۹۶ براساس دستورالعملی، شرایط نرخ گذاری از سوی اتحادیه را گرفته و اعلام کردند که نرخ فروش این محصول توسط واحدهای صنفی، بر اساس نرخ رقابتی تعیین شود، این وضعیت تاکنون ادامه دارد در حالیکه مشکلات عدیده ای را ایجاد نموده است. از مراجع تصمیم گیرنده می خواهم تا وضعیت نرخ گذاری را به اتحادیه واگذار نمایند.

وی با انتقاد از عملکرد ادارات بهداشت گفت: بارها از ادارات بهداشت درخواست کرده ایم تا آنچه را که از واحد صنفی توقع دارند تا رعایت کنند به اتحادیه اعلام کنند تا اتحادیه به واحد ها ابلاغ نماید؛ اما متاسفانه تا کنون این لیست از سوی ادارات بهداشت ارائه نشده است، لذا بازرسان بهداشت هر بار به هر بهانه های موارد بهداشتی واحدها را تایید نمی کنند، یا به مواردی اشاره می کنند که در اجرا غیر ممکن است. به طور مثال؛ دیگ های مختص پخت کله و پاچه بایستی ثابت باشد و دور تا دور آن توسط مصالح حصار داشته باشد. امکان تعبیه شیر برای شستشو نیست، این دیگ ها با حرارت گاز داغ می شوند و به دلیل توکار بودنشان، حرارت داخل خود را تا هفت ساعت ممتد حفظ می کنند. برای پخت کله و پاچه تنها راه استفاده از این دیگ هاست، اگر دیگ در خارج از جایگاه باشد براحتی سرد شده و نمی تواند برای پخت کله و پاچه مناسب باشد، این موضوع را بارها به اداره بهداشت اعلام داشته ایم؛ اما متاسفانه توجه نمی کنند و اصرار بر اتصال شیر شستشو دارند.

وی در ارتباط با چالش ها و مشکلات اتحادیه بیان داشت: در حال حاضر مهمترین مشکل اتحادیه، اجرای ماده ۱۸۶ قانون مالیات های مستقیم است که امکان صدور یا تمدید پروانه کسب را با مشکلات عدیده ای روبه رو کرده بر همین اساس افراد به دلیل دردسرهای زیاد از اخذ پروانه دوری می کنند.

کد خبر: ۴۳٬۷۸۸

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha