به گزارش بازار، واگذاری اراضی ملی و دولتی به طرحهای تولیدی، یکی از ظرفیتهای مهم برای جذب سرمایهگذاری، توسعه فعالیتهای اقتصادی و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق مستعد به شمار میرود؛ ظرفیتی که در هرمزگان با توجه به موقعیت ساحلی، برخورداری از منابع دریایی و توانمندیهای شیلاتی، پیوند نزدیکی با توسعه اقتصاد دریامحور و گسترش زنجیره تولید و فرآوری محصولات دارد.
مدیر امور اراضی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان روز دوشنبه در حاشیه بازدید از اراضی ملی واگذارشده به طرحهای کشاورزی استان، اظهار کرد: در ۶ ماه نخست امسال، یکهزار و ۱۳۵ هکتار از اراضی ملی و دولتی پس از طی مراحل قانونی و بررسی در کمیسیونهای مربوطه، برای اجرای طرحهای کشاورزی و فعالیتهای وابسته به متقاضیان واگذار شده است.
حامد شکوهی افزود: این واگذاریها با هدف حمایت از سرمایهگذاری مولد، رونق تولید، توسعه بخش کشاورزی و صنایع وابسته و فراهم کردن زمینه اشتغال پایدار انجام شده است.




نظر شما