۲۶ مهر ۱۴۰۵ - ۱۲:۵۵
انفجار کنترل شده مهمات در سرپل‌ذهاب

انفجار کنترل شده مهمات در سرپل‌ذهاب

جانشین فرمانده تیپ ۷۱ پیاده مکانیزه صاحب‌الزمان(عج) گفت: عملیات انفجار کنترل‌شده و انهدام مهمات در منطقه عمومی نقاره‌کوب سرپل‌ذهاب طی روزهای ۲۶ و ۲۷ مهرماه جاری انجام می‌شود.

به گزارش بازار، سرهنگ تورج نادری روز یکشنبه اظهار کرد: این عملیات بصورت کنترل شده توسط تیم تخصصی تخریب مهندسی پادگان ابوذر و با رعایت ضوابط و ملاحظات ایمنی اجرا می شود.

وی با اشاره به اطلاع‌رسانی به ساکنان روستاهای اطراف پادگان ابوذر و عموم مردم شهرستان سرپل‌ذهاب گفت: صدای محدود ناشی از این عملیات در روزهای اعلام‌شده مربوط به انفجار کنترل‌شده مهمات است و مردم در صورت شنیده شدن صدای انفجار نگران نباشند زیرا که هیچگونه خطری مردم را تهدید نمی‌کند.

جانشین فرمانده تیپ ۷۱ پیاده مکانیزه صاحب الزمان (عج) با تأکید بر رعایت ملاحظات ایمنی در اجرای این عملیات، از همکاری و همراهی مردم منطقه قدردانی کرد و گفت: موضوع در چارچوب اقدامات ایمنی و پاکسازی منطقه انجام می شود.

کد خبر: ۴۳۴٬۱۸۱

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha