۱۹ مهر ۱۴۰۵ - ۱۰:۱۸
۳۱۸ پرونده مظنون به قاچاق در گمرکات قم تشکیل شد
مدیرکل گمرکات قم:

۳۱۸ پرونده مظنون به قاچاق در گمرکات قم تشکیل شد

مدیرکل گمرکات قم گفت: از ابتدای سال‌جاری تا پایان شهریورماه، ۳۱۸ پرونده مظنون به قاچاق به ارزش ۱۸۰ میلیارد تومان در این اداره‌کل تشکیل شده‌ است.

به گزارش بازار، اسفندیار دریکوندی روز یکشنبه افزود: همان گونه که تجارت سالم به توسعه اقتصادی کمک می‌کند، قاچاق عامل بهم‌ریختگی آن است،‌ بنابراین ما در اداره کل گمرکات قم با استفاده از ظرفیت کارشناسان خود ضمن همکاری با سایر دستگاه‌های مرتبط در موضوع مبارزه با قاچاق با این پدیده شوم مقابله می‌کنیم.

وی با اشاره به تقویت جنبه‌های نظارتی در عرصه تجارت استان برای مقابله با قاچاق کالا و برخورد با متخلفان، افزود: پرونده‌های مظنون به قاچاق تشکیل شده در گمرکات قم پس از بررسی و ارزش گذاری توسط کارشناسان، برای رسیدگی و صدور رای لازم در اختیار مراجع قانونی قرار می‌گیرد.

وی در ادامه سخنان خود به لزوم تقویت و حمایت از صادرکنندگان در قم اشاره و تاکید کرد: طی سال‌های اخیر رویکرد تولید کالاهایی که قابلیت صادرات دارد در میان فعالان اقتصادی استان افزایش قابل توجهی پیدا کرده و صنعتگران قمی توانسته‌اند با تولید محصولات متنوع و باکیفیت بالا در بازارهای منطقه‌ای و جهانی حضور موفقی داشته باشند.

گفتنی است در نیمه نخست سال‌جاری، نزدیک به ۱۳۶ هزار تُن انواع کالا در قالب تعداد ۲ هزار و ۸۴۲ اظهارنامه، به ارزش ۱۷۳ میلیون ۹۱۰ هزار دلار از طریق گمرکات استان به بازارهای‌ جهانی صادر شد.

کد خبر: ۴۳۲٬۸۳۸

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha