وزارت صمت از پلتفرم‌های طلای آنلاین خواست اطلاعات کاربران را روی CD ارسال کنند

وزارت صمت از پلتفرم‌های طلای آنلاین خواست اطلاعات کاربران را روی CD ارسال کنند

معاونت توسعه بازرگانی وزارت صمت در نامه‌ای به پلتفرم‌های آنلاین طلا، خواستار ارسال اطلاعات کامل کاربران و میزان طلای تعهدشده به آن‌ها در قالب لوح فشرده به این وزارتخانه شد.

به گزارش بازار، معاونت توسعه بازرگانی وزارت صمت در نامه‌ای به پلتفرم‌های خرید و فروش آنلاین طلا، از آنها خواست اطلاعات کاربران و میزان طلای تعهدشده به کاربران را به‌صورت کامل و صحیح، در قالب لوح فشرده (CD) به این وزارتخانه ارسال کنند.

در شرایطی که شرکت‌ها برای حفاظت از داده‌های کاربران و زیرساخت‌های خود هزینه می‌کنند، مشخص نیست اطلاعات کاربران پس از انتقال روی CD چگونه محافظت خواهد شد؟

این پرسش نیز مطرح است که اطلاعات کاربران دقیقا به چه منظوری مطالبه شده و چه میزان از این اطلاعات برای نظارت بر عملکرد پلتفرم‌ها ضروری است؟ اگر هدف، بررسی میزان طلای تعهدشده پلتفرم‌هاست، ضرورت دسترسی به اطلاعات کامل کاربران نیازمند توضیح بیشتری است.

در نهایت، یک سوال مهم‌تر درباره حدود دسترسی نهادهای دولتی به داده‌های کاربران کسب‌وکارهای دیجیتال مطرح می‌شود. آیا هر نهاد دولتی می‌تواند متناسب با نیاز خود، اطلاعات کاربران یک پلتفرم را مطالبه کند یا برای چنین دسترسی‌هایی باید چارچوب مشخصی از نظر ضرورت، حداقل‌سازی داده و نحوه حفاظت از اطلاعات وجود داشته باشد؟

وزارت صمت

کد خبر: ۴۳۲٬۳۴۴

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha