۹ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۸:۵۰
بانک ملت با «دیما» به الکامپ می آید

بانک ملت با «دیما» به الکامپ می آید

بانک ملت با همراهی شرکت‌های حوزه فناوری اطلاعات، شعبه دیجیتال «دیما» و ابزارهای تأمین مالی جدید مانند تیما، بانکیما و نتما را در نمایشگاه الکامپ تهران معرفی می‌کند.

به گزارش بازار به نقل از روابط عمومی بانک ملت، بانک ملت با همراهی شرکت های حوزه فناوری اطلاعات، شعبه دیجیتال خود با نام «دیما» و همچنین محصولات و ابزارهای جدید تامین مالی مانند تیما و سکوهای بانکداری باز (بانکیما) و شرکای تجاری (نتما) را در نمایشگاه الکامپ تهران به بازدیدکنندگان معرفی می کند.

غرفه این بانک با بخش های متنوع از جمله معرفی محصولات و خدمات، تورمجازی، واقعیت افزوده (VR)،صدور آنی کارت با طرح دلخواه، مسابقه و … در سالن ٣٨ نمایشگاه بین المللی میزبان بازدیدکنندگان است.

این نمایشگاه از ٩ تا ١٢ شهریورماه در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برپا می شود و ساعت بازدید از غرفه ها ٨ تا ١٦ خواهد بود.

بانک ملت با «دیما» به الکامپ می آید

کد خبر: ۴۳۲٬۱۱۶

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha