۱۴ مهر ۱۴۰۵ - ۰۹:۳۶
انعقاد نخستین تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری تمام‌خارجی در تاکستان

انعقاد نخستین تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری تمام‌خارجی در تاکستان

معاون استاندار قزوین اعلام کرد: امروز و در پی دیدارهای فشرده با معاون اول رئیس‌جمهور، اولین تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری تمام‌خارجی در شهرستان تاکستان به امضا رسید.

به گزارش بازار، شهرام احمدپور، در آیین بهره‌برداری و کلنگ‌زنی پروژه‌های مدیریت شهری قزوین، با تجلیل از رویکرد جامع مدیریت شهری، اظهار کرد: توجه به فرهنگ و تاریخ پرافتخار قزوین در کنار توسعه کالبدی شهر، نشان‌دهنده بالندگی فکری در مدیریت شهری و شورای اسلامی شهر است.

وی افزود: قزوین با عزم و اراده‌ای جدی، آهنگ پویایی و توسعه را آغاز کرده است و امروز شاهد بخشی از این تحرک در حوزه مدیریت شهری هستیم. علی‌رغم اینکه اقلیم و جمعیت قزوین نسبت به کل کشور محدود است، اما در دل این جغرافیا شاهد رقم خوردن اتفاقات ارزشمند و اثرگذاری در حوزه اندیشه‌سازی هستیم که باید این پیشینه درخشان را با همین عزم و اراده، به کشور و دنیا معرفی کنیم.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار قزوین در بخش دیگری از سخنان خود به تحولات بین‌المللی و جایگاه ایران اشاره کرد و گفت: امروز تاریخ در حال قضاوت منطقی و به‌جای ایران است. این حقیقت که در صحن سازمان ملل، بسیاری از کشورها در هنگام سخنرانی رئیس‌جمهور ایران در سالن ماندند، نشان از حقانیت صدای ایران در عرصه بین‌الملل دارد؛ حقیقتی که در مقابل بدخواهان و دشمنان که ایران را محور ناامنی می‌خوانند، ایستاده است.

احمدپور درباره انعقاد نخستین تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری تمام‌خارجی در تاکستان تأکید کرد: این اتفاق، در شرایطی که دشمنان دم از «محور شرارت» زدن ایران می‌زنند، بهترین گواه بر این است که ایران «جزیره امن منطقه» است. قزوین نیز پیوست این امنیت، نظم و تحرک جدیدی است که در کشور آغاز شده و حضور سرمایه‌گذاران خارجی برای پویایی اقتصاد ما، مهر تأییدی بر این مدعاست.

معاون استاندار در پایان از تلاش‌های سازمان‌های تابعه شهرداری از جمله «سازمان ساماندهی مشاغل»، «سازمان ترافیک»، «سازمان عمران» و تمامی دست‌اندرکاران پروژه‌های افتتاح‌شده که در راستای افزایش نشاط اجتماعی و خدمت به مردم فعالیت می‌کنند، قدردانی کرد.

کد خبر: ۴۳۱٬۹۹۹

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha