۴ مهر ۱۴۰۵ - ۱۳:۲۵
همتی: تورم پس از ۱۵ ماه کاهشی شد

همتی: تورم پس از ۱۵ ماه کاهشی شد

رئیس‌کل بانک مرکزی با اشاره به تورم ۳.۹ درصدی شهریورماه گفت پس از ۱۵ ماه، تورم نقطه‌به‌نقطه اندکی کاهش یافت و از ۸۴.۴ درصد مرداد به ۸۳.۸ درصد شهریور رسید.

به گزارش بازار، عبدالناصر همتی، رئیس‌کل بانک مرکزی اظهار کرد: رقم تورم به میزان چهار درصد در ماه همچنان رقم بالایی است اما به‌رغم فشارهای ناشی از جنگ، تحریم، محاصره و انتظارات تورمی ناشی از آن با اقدامات بانک مرکزی در کنترل رشد نقدینگی، شتاب تورم که در ماه‌های ابتدایی سال بسیار بالا رفته بود به‌میزان قابل توجهی کاهش پیدا کرده است؛ بر این اساس، تلاش بانک مرکزی بر کاهش بیشتر آن متمرکز شده است.

رئیس‌کل بانک مرکزی خاطرنشان کرد: رقم تورم نقطه به نقطه که در یک روند افزایشی از ۱۵ ماه گذشته یعنی از دوران جنگ ۱۲ روزه، به ۸۴.۴ درصد در مردادماه رسیده بود طی شهریور ماه سال‌جاری به رقم ۸۳.۸ درصد کاهش پیدا کرد.

به گفته همتی اگرچه روند کاهش، اندک است ولی نفس کاهشی شدن روند تورم نقطه‌ای، بسیار مهم است.

کد خبر: ۴۳۰٬۲۵۷

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha