۲ مهر ۱۴۰۵ - ۰۹:۲۰
صادرات بیش از هزار تُن فرآورده دامی از کردستان

صادرات بیش از هزار تُن فرآورده دامی از کردستان

رئیس اداره قرنطینه و امنیت زیستی اداره کل دامپزشکی کردستان از صادرات هزار و ۱۱۵ تُن نهاده و فرآورده دامی از مبدا این استان به کشورهای هدف در ۶ ماهه اول امسال خبر داد.

به گزارش بازار، سبحان زمانی روز پنجشنبه اظهار کرد: در نیمه نخست سال جاری، ۳۵ محموله شامل ۶۲۵ تن خوراک آبزیان به مقصد کشور عراق و ۴۹۰ تن ماهی خوراکی منجمد به مقصد روسیه، با نظارت مستقیم و تأییدیه بهداشتی دامپزشکی استان صادر شده است.

وی ادامه داد: علاوه بر تولیدات استانی، در ۶ ماهه اول سال جاری، ۷۹۴ محموله مرتبط با دامپزشکی از سایر استان‌های کشور نیز با اعمال استانداردهای بهداشتی دامپزشکی، از طریق پایانه مرزی باشماق به کشور عراق صادر شده است.

رئیس اداره قرنطینه و امنیت زیستی اداره کل دامپزشکی کردستان با تأکید بر اینکه حمایت از واحدهای تولیدی در راستای توسعه صادرات غیرنفتی از اولویت‌های این اداره کل است، افزود: تمام فرآیندهای تولید تا صادرات، تحت نظارت‌های دقیق بهداشتی قرار دارد تا سلامت محصولات صادراتی استان در بازارهای بین‌المللی تضمین شود.

زمانی به جایگاه استراتژیک پایانه مرزی باشماق مریوان اشاره کرد و گفت: با توجه به اهمیت این پایانه به عنوان یکی از مهم‌ترین مبادی ترانزیتی کشور، کارشناسان شبکه دامپزشکی مریوان به صورت شبانه‌روزی، حتی در ایام تعطیل و ساعات غیراداری، بر روند صادرات و ترانزیت دام و فرآورده‌های خام دامی نظارت کامل دارند.

کد خبر: ۴۲۹٬۹۷۷

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha