۳۱ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۵:۵۴
آمریکا به معاون وزیر خارجه روسیه برای حضور در سازمان ملل ویزا نداد

آمریکا به معاون وزیر خارجه روسیه برای حضور در سازمان ملل ویزا نداد

یک مقام وزارت خارجه روسیه اعلام کرد آمریکا برای الکساندر آلیمُف، معاون وزیر خارجه این کشور، به منظور سفر به نیویورک و شرکت در برنامه‌های مجمع عمومی سازمان ملل روادید صادر نکرد.

به گزارش بازار، کیریل لوگوینوف، مدیر بخش سازمان‌های بین‌المللی وزارت خارجه روسیه، به خبرگزاری تاس گفت آلیمُف مسئول پرونده مرتبط با سازمان ملل در وزارت خارجه روسیه است و حضور او برای مشارکت کامل این وزارتخانه در نشست‌های مجمع عمومی اهمیت دارد.

لوگوینوف گفت: «متأسفانه به یاد ندارم که تاکنون همه درخواست‌های روادید روسیه برای اعضای هیئت‌های اعزامی به برنامه‌های سازمان ملل به‌طور کامل پذیرفته شده باشد. برای معاون وزیر خارجه، الکساندر آلیمُف، که مسئول پرونده سازمان ملل است، روادید صادر نشد.»

هیئت روسیه در هفته سطح بالای مجمع عمومی سازمان ملل به ریاست سرگئی لاوروف، وزیر خارجه این کشور، شرکت می‌کند.

کد خبر: ۴۲۹٬۷۲۴

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha