۳۰ شهریور ۱۴۰۵ - ۲۱:۱۵
اعتراف خصوصی ترامپ به هزینه سیاسی جنگ با ایران

اعتراف خصوصی ترامپ به هزینه سیاسی جنگ با ایران

منابع آگاه می‌گویند ترامپ در گفت‌وگوهای خصوصی پذیرفته است تصمیمات مربوط به جنگ با ایران در شکل‌گیری فضای سیاسی نامساعد علیه جمهوری‌خواهان نقش داشته است.

به گزارش بازار به نقل از روزنامه آمریکایی واشنگتن پست، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در مصاحبه ها و سخنرانی های خود بارها تاکید کرده است که انتخابات میان دوره ای تاثیری بر تصمیمات او درباره ایران ندارد و جنگ ارزش هزینه هایش را داشته است. او حتی مدعی شده است اگر دوباره در چنین موقعیتی قرار بگیرد همین تصمیم را تکرار خواهد کرد؛ این در حالی است که جمهوری خواهان خود را برای انتخابات دشوار میان دوره ای کنگره آماده می کنند.

با این حال، ترامپ در برخی گفت وگوهای خصوصی با مشاورانش نشان داده است که می داند تصمیماتش درباره جنگ با ایران در شکل گیری شرایط سیاسی نامساعد برای حزب جمهوری خواه نقش داشته است. به گفته چهار فرد مطلع، ترامپ در هفته های اخیر با جدیت بیشتری وضعیت سیاسی را دنبال کرده و به نظرسنجی هایی که نتایج نامطلوبی برای او و حزبش نشان می دهند، توجه بیشتری نشان داده است.

ترامپ پیش از این بارها نظرسنجی های منفی را ساختگی خوانده و آنها را نادیده گرفته بود، اما مشاورانش می گویند او اکنون بیشتر به ارزیابی های تیم خود درباره وضعیت جمهوری خواهان نزد رای دهندگان گوش می دهد. یکی از مشاوران گفت اعضای تیم ترامپ در هفته های اخیر با او «صریح تر و بی پرده تر» صحبت کرده اند.

ترامپ که با پایین ترین میزان محبوبیت خود در دوره دوم ریاست جمهوری اش مواجه است، بخش زیادی از سال جاری را به جنگ با ایران اختصاص داده است؛ جنگی که به افزایش شدید قیمت نفت منجر شده است. یکی از افراد نزدیک به او گفت ترامپ احساس می کند برخی تصمیماتش به کاهش محبوبیت او و شرایط نامساعد جمهوری خواهان در انتخابات میان دوره ای منجر شده است.

با وجود این، ترامپ در اظهارات علنی همچنان از جنگ دفاع می کند. او اخیرا در کارولینای شمالی افزایش قیمت بنزین ناشی از جنگ را پذیرفت، اما گفت این هزینه قیمت بسیار اندکی برای نتایج به دست آمده است.

همزمان، ترامپ فعالیت انتخاباتی خود را افزایش داده و وعده داده است در ۳۵ رقابت حساس در ایالت های تعیین کننده برای نامزدهای جمهوری خواه کارزار برگزار کند. همچنین سوپرپک های همسو با او حدود ۱۴۰ میلیون دلار برای رقابت های انتخاباتی اختصاص داده اند. ترامپ به دستیارانش گفته است می خواهد تا روز انتخابات با تمام توان بجنگد.

کد خبر: ۴۲۹٬۵۹۸

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha