۳۱ شهریور ۱۴۰۵ - ۰۸:۲۸
خدمات‌رسانی رایگان مترو شیراز در هفته نخست سال تحصیلی

خدمات‌رسانی رایگان مترو شیراز در هفته نخست سال تحصیلی

همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید، خدمات‌رسانی خطوط یک و ۲ مترو شیراز از اول تا هفتم مهرماه به مناسبت بازگشایی مدارس و مراکز آموزشی به صورت رایگان انجام می‌شود.

به گزارش بازار، بر اساس مصوبه شورای اسلامی شهر شیراز، استفاده از خدمات مترو این کلانشهر در هفته نخست مهرماه و همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید برای شهروندان رایگان خواهد بود.

این طرح با هدف تسهیل رفت‌وآمد شهروندان، به‌ویژه دانش‌آموزان و دانشجویان، و کمک به مدیریت تردد در روزهای آغازین سال تحصیلی اجرا می‌شود.

رئیس سازمان حمل‌ونقل ریلی شهرداری شیراز، ضمن تبریک فرارسیدن سال تحصیلی جدید، گفت: با شروع سال تحصیلی جدید، خطوط یک و ۲ مترو شیراز در هفته نخست مهرماه به صورت رایگان میزبان شهروندان، به‌ویژه دانش‌آموزان و دانشجویان خواهد بود.

علی کلانتری افزود: اجرای این طرح در چارچوب مصوبه شورای اسلامی شهر شیراز انجام می‌شود و شهروندان می‌توانند از اول تا هفتم مهرماه بدون پرداخت هزینه از خدمات خطوط یک و ۲ مترو استفاده کنند.

وی ادامه داد: آغاز سال تحصیلی همواره با افزایش حجم سفرهای درون‌شهری همراه است و توسعه استفاده از حمل‌ونقل عمومی می‌تواند در کاهش ترافیک معابر و تسهیل جابه‌جایی شهروندان نقش داشته باشد.

کلانتری اظهار کرد: خدمات‌رسانی رایگان مترو شیراز در هفته نخست مهرماه فرصتی برای دانش‌آموزان، دانشجویان و سایر شهروندان است تا در روزهای آغازین سال تحصیلی، بخشی از سفرهای روزانه خود را با استفاده از حمل‌ونقل ریلی انجام دهند.

کد خبر: ۴۲۹٬۶۳۸

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha