۲۹ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۳:۱۹
اجرای ۲۱ حکم قضایی و آزادسازی ۳۳ هکتار از اراضی ملی استان مرکزی

اجرای ۲۱ حکم قضایی و آزادسازی ۳۳ هکتار از اراضی ملی استان مرکزی

فرمانده یگان حفاظت اداره‌کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی از اجرای ۲۱ فقره حکم قضایی با هدف رفع تصرف و خلع ید متصرفان از ۳۳ هکتار از اراضی ملی این استان خبر داد.

به گزارش بازار، سرهنگ عابدین ملکی‌پویا در اینباره اظهار کرد: در راستای صیانت از انفال الهی و جلوگیری از دست‌اندازی سودجویان در پنج ماهه نخست سال ۱۴۰۵، با پیگیری‌های حقوقی این اداره‌کل و همکاری نزدیک دستگاه قضا و مامورین نیروی انتظامی، بیش از ۳۳ هکتار و ۵۳۳۳ مترمربع از اراضی ملی استان از تصرف خارج و به وضع سابق بازگردانده شد.

وی با ارائه جزئیات مربوط به این عملیات افزود: توزیع اراضی آزادشده در سطح شهرستان‌ها شامل یک فقره در تفرش، ۴ فقره در خمین، ۵ فقره در کمیجان، ۶ فقره در شازند، ۳ فقره در فراهان، یک فقره در آشتیان و یک فقره در ساوه بوده است.

ملکی‌پویا با تاکید بر اینکه برخورد با متصرفان و متخلفان اراضی ملی «خط قرمز» یگان حفاظت است، تصریح کرد: علاوه بر اجرای احکام مذکور، با حضور به‌موقع نیروهای یگان حفاظت در شهرستان‌ها، از تخریب و تصرف بیش از ۲۰ هکتار از اراضی در ۱۳ مورد دیگر نیز جلوگیری به عمل آمد.

کد خبر: ۴۲۹٬۳۰۳

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha