۲۹ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۰:۴۴
پایان توقف فعالیت چند ساله یک واحد تولیدی در بابل

پایان توقف فعالیت چند ساله یک واحد تولیدی در بابل

رئیس کل دادگستری مازندران از تعیین تکلیف و تحویل کارخانه کنسانتره الماس یار در شهرک صنعتی رجه بابل به برنده مناقصه خبر داد.

به گزارش بازار، سال‌ها بود که سکوت سرد بر سالن‌های کارخانه کنسانتره الماس یار حکمفرما بود؛ سکوتی که نه ناشی از نبود ظرفیت، بلکه محصول کلاف سردرگم اختلاف میان مالک و بانک بود اما حالا با ورود مستقیم و قاطع دستگاه قضا این واحد صنعتی فرصت بازگشت به میدان رقابت را پیدا کرده است.

عباس پوریانی رئیس‌کل دادگستری مازندران در تشریح جزئیات این اتفاق گفت: در جریان بازدید میدانی از شهرک صنعتی رجه بابل وضعیت این واحد تولیدی را به عنوان یکی از اولویت‌های مهم مورد بررسی قرار دادیم.

وی افزود: تأکید ما بر این بود که نباید سرمایه‌های ملی در بن‌بست‌های حقوقی معطل بمانند.

رئیس کل دادگستری مازندران با اشاره به ضرب‌الاجلِ یک‌ماهه‌ای که برای تعیین تکلیف این پرونده صادر شده بود، اضافه کرد: با پیگیری‌های مستمر دستگاه قضایی اختلافات حقوقی میان خریدار و بانک صادرات به نقطه پایان رسید و مسیر برای خروج این واحد از رکود هموار شد.

پوریانی با تأکید بر اینکه حمایت از تولید و اشتغال‌زایی، خط قرمز دستگاه قضایی در استان است، تصریح کرد: هرجا که چرخ صنعت به خاطر موانع حقوقی از حرکت باز ایستد ما با تمام توان ورود می‌کنیم تا اجازه ندهیم ظرفیت‌های اقتصادی استان به خاموشی بزنند.بر اساس این گزارش، با این اقدام کارخانه کنسانتره الماس یار رسماً به برنده مناقصه تحویل داده شد تا گرد و غبار سال‌های تعطیلی از چهره تجهیزات آن پاک شود.

گفته می‌شود با بازگشایی رسمی این واحد تولیدی، زمینه اشتغال مستقیم برای بیش از ۲۰۰ نفر از جوانان منطقه فراهم خواهد شد؛ اتفاقی که امیدها را برای دمیدن جانی تازه به بدنه صنعت شهرستان بابل دوچندان کرده است.

کد خبر: ۴۲۹٬۲۲۵

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha