به گزارش بازار، محمدرضا موفق روز شنبه در نشست و گفتوگو با نخبگان شهرستان بجنورد اظهار کرد: در شرایط کنونی میزان اعتبار اختصاص یافته کافی نیست و برای تسریع در روند اجرای طرحها و رفع نیازهای شهرستان، به دنبال جذب منابع و اعتبارات بیشتری هستیم.
وی افزود: در هفته دولت امسال نیز ۱۶۱ طرح عمرانی و اقتصادی در شهرستان بجنورد با اعتباری بالغ بر ۵۱ هزار و ۵۲۱ میلیارد ریال بهرهبرداری یا عملیات اجرایی آنها آغاز شد.
فرماندار بجنورد با اشاره به اولویت تکمیل طرحهای نیمهتمام گفت: تکمیل پروژههای نیمهتمام از اولویتهای مدیریت شهرستان است و در همین راستا ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل ۲ مدرسه اختصاص یافته است.
موفق همچنین از اختصاص ۸۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای اجرای طرحهای ورزشی شهرستان بجنورد در سال جاری خبر داد و گفت: سال گذشته نیز ۶۰۰ میلیارد ریال برای طرحهای ورزشی هزینه شد.
وی ادامه داد: توسعه زیرساختهای ورزشی و فراهم کردن زمینه حضور بیشتر جوانان در فعالیتهای ورزشی از جمله موضوعاتی است که باید با جدیت دنبال شود.



نظر شما