۲۲ شهریور ۱۴۰۵ - ۰۸:۴۵
مشارکت ۱.۶ میلیونی در عرضه اولیه لبن

مشارکت ۱.۶ میلیونی در عرضه اولیه لبن

بیش از یک میلیون و ۶۵۰ هزار سرمایه‌گذار حقیقی در عرضه اولیه صنایع دامپروری و لبنی رضوی مشارکت کردند.

به گزارش بازار، در عرضه اولیه سهام شرکت صنایع دامپروری و لبنی رضوی در مجموع یک میلیارد سهم معادل ۸ درصد از سهام این شرکت در اختیار سرمایه‌گذاران قرار گرفت که ۳۱۲ میلیون و ۵۰۰ هزار سهم آن در مرحله نخست به سرمایه‌گذاران واجد شرایط و ۶۸۷ میلیون و ۵۰۰ هزار سهم در مرحله دوم به سایر سرمایه‌گذاران اختصاص یافت.

در مرحله نخست این عرضه، ۲۱۰ صندوق‌ سرمایه‌گذاری سهامی، مختلط و درآمد ثابت در فرایند حراج مشارکت کردند که حداکثر تعداد سهام قابل خریداری برای هر کد معاملاتی در این مرحله ۳ میلیون و ۹۱۰ هزار سهم تعیین شده بود.

فرایند عرضه سهام شرکت صنایع دامپروری و لبنی رضوی در مرحله نخست به روش حراج انجام و قیمت هر سهم این شرکت ۹۸۳۱ ریال کشف شد که این قیمت مبنای عرضه سهام در مرحله دوم قرار گرفت.

در مرحله دوم نیز ۵.۵ درصد از کل سهام لبن به سایر سرمایه‌گذاران عرضه شد که در این مرحله، هر شخص حقیقی و حقوقی امکان خرید حداکثر یک هزار و ۳۷۵ سهم را داشت.

در این مرحله یک میلیون و ۶۵۳ هزار و ۷۹۵ سرمایه‌گذار حقیقی و یک هزار و ۶۹۱ کد معاملاتی حقوقی در عرضه اولیه سهام شرکت صنایع دامپروری و لبنی رضوی مشارکت کردند.

در کنار عرضه سهام لبن، برای خریداران مرحله دوم یک ابزار حمایتی نیز در نظر گرفته شده است و بر اساس شرایط اعلام‌شده، خریداران سهام در این مرحله به تعداد سهام تخصیص‌یافته، اختیار فروش تبعی با نماد «هلبن۰۶۰۶» دریافت می‌کنند.

قیمت اعمال این اوراق، ۳۵ درصد بالاتر از قیمت کشف‌شده سهام در روز عرضه اولیه تعیین شده است. این اوراق با سررسید ۲۱ شهریورماه ۱۴۰۶ قابل معامله در بازار ثانویه نبوده و در صورت نگهداری سهام و اوراق تبعی تا سررسید، امکان اعمال آن مطابق رویه اعلام‌شده وجود خواهد داشت.

گفتنی است با ورود رسمی لبن به تابلو معاملات فرابورس ایران، تعداد عرضه‌های در سال ۱۴۰۵ به ۱۲ عرضه اولیه رسید.

کد خبر: ۴۲۸٬۰۰۶

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha