۱۱ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۴:۱۲
طرح ۵ هزار میلیارد ریالی بازچرخانی آب شیروان روی ریل اجرا

طرح ۵ هزار میلیارد ریالی بازچرخانی آب شیروان روی ریل اجرا

فرماندار شیروان گفت: طرح انتقال پساب تصفیه‌خانه فاضلاب این شهرستان به نیروگاه سیکل ترکیبی با اعتبار پنج هزار میلیارد ریال وارد مرحله اجرا شده است.

به گزارش بازار، محمد احمدی روز چهارشنبه اظهار کرد: انتقال پساب تصفیه‌شده فاضلاب شیروان به نیروگاه سیکل ترکیبی از طرح‌های مهم شهرستان در بخش مدیریت منابع آب و توسعه زیرساخت‌های صنعتی است که با هدف بازچرخانی آب و کاهش برداشت از منابع آب موجود اجرا می‌شود.

وی افزود: این طرح شامل احداث پیش‌تصفیه‌خانه، ایستگاه پمپاژ و خط انتقال پساب است و خط انتقال آن حدود ۲۲ کیلومتر طول دارد.

فرماندار شیروان ادامه داد: اعتبار پیش‌بینی‌شده برای اجرای این پروژه پنج هزار میلیارد ریال است و با توجه به اهمیت موضوع، تلاش می‌شود عملیات اجرایی طرح مطابق برنامه زمان‌بندی پیش برود و در کوتاه‌ترین زمان ممکن به مرحله بهره‌برداری برسد.

کد خبر: ۴۲۶٬۱۳۲

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha