۱۰ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۳:۰۵
لوکزامبورگ دیگر مجوز انتشار اوراق قرضه اسرائیل را تمدید نمی‌کند

لوکزامبورگ دیگر مجوز انتشار اوراق قرضه اسرائیل را تمدید نمی‌کند

کشور لوکزامبورگ از روز دوشنبه دیگر مجوز انتشار اوراق قرضه اسرائیل را تمدید نمی‌کند.

به گزارش بازار، الجزیره نوشت: لوکزامبورگ مجوز انتشار اوراق قرضه اسرائیل را از زمان انقضای آن در روز دوشنبه تمدید نمی‌کند و آینده‌ای نامشخص را برای اسرائیل در مورد توانایی‌اش در وام گرفتن از طریق سرمایه‌گذاران در بازارهای اروپایی ایجاد می‌کند.

ماه گذشته، «ژیل روث» وزیر دارایی لوکزامبورگ، به شبکه تلویزیونی RTL گفت: کمیسیون نظارت بر بخش مالی (CSSF)، نهاد ناظر مالی، در ماه مه تصمیم گرفته است که تأییدیه انتشار اوراق قرضه را پس از تاریخ انقضای آن در ۳۱ آگوست تمدید نکند.

اوراق قرضه اسرائیل که از طریق شرکت توسعه اسرائیل (DCI) منتشر می‌شود، اوراق قرضه بدهی توسط دولت اسرائیل است که نشان دهنده وام یک سرمایه‌گذار به دولت اسرائیل است. سرمایه‌گذاران از اوراق قرضه‌ای که خریداری کرده‌اند سود دریافت می‌کنند. سرمایه‌ای که از طریق اوراق قرضه اسرائیل جمع‌آوری می‌شود برای اهداف خاصی اختصاص داده نمی‌شود، بلکه بخشی از تأمین مالی کلی دولت اسرائیل را تشکیل می‌دهد، به این معنی که می‌تواند برای تأمین هزینه‌های دفاعی و نظامی استفاده شود.

پس از حمله به رهبری حماس در ۷ اکتبر ۲۰۲۳ به جنوب اسرائیل و متعاقباً آغاز جنگ نسل‌کشی اسرائیل علیه غزه، دولت اسرائیل تأمین مالی نظامی خود را افزایش داد و اوراق قرضه اسرائیل در همان سال به عنوان فرصت‌هایی برای «حمایت از اسرائیل در جنگ» در سراسر جهان به بازار عرضه شد. طبق گزارش عفو بین‌الملل، این رژیم از طریق فروش این اوراق قرضه بین اکتبر ۲۰۲۳ و ژانویه ۲۰۲۵ میلادی ۴.۵ میلیارد دلار در بازارهای بین‌المللی جمع‌آوری کرده است.

کد خبر: ۴۲۵٬۹۳۳

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha