۹ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۴:۱۴
بهره‌برداری از ۶۳ میلیارد ریال پروژه‌های آبخیزداری در کردستان

بهره‌برداری از ۶۳ میلیارد ریال پروژه‌های آبخیزداری در کردستان

مدیرکل منابع طبیعی کردستان از افتتاح ۶۳ میلیارد و ۳۲۷ میلیون ریال پروژه آبخیزداری در سه شهرستان استان خبر داد.

به گزارش بازار، همزمان با هفته دولت امسال، چندین پروژه مهم در حوزه منابع طبیعی و آبخیزداری استان کردستان به بهره‌برداری رسید؛ طرح‌هایی که با هدف حفاظت از منابع آب و خاک، کنترل روان‌آب‌ها، کاهش فرسایش و افزایش تاب‌آوری عرصه‌های طبیعی اجرا شدند.

بر اساس اعلام بهزاد شریفی‌پور، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کردستان، سه طرح آبخیزداری در شهرستان‌های سقز، بیجار و مریوان و همچنین سرجنگلبانی شهر حسین‌آباد سنندج در فهرست پروژه‌های قابل افتتاح این هفته قرار دارند.

وی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهار کرد: این پروژه‌ها بخشی از برنامه‌های مدیریت پایدار حوزه‌های آبخیز استان محسوب می‌شوند که با اجرای عملیات مکانیکی و سازه‌ای، نقش مهمی در مهار روان‌آب‌ها، جلوگیری از فرسایش خاک و تقویت سفره‌های آب زیرزمینی ایفا می‌کنند.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کردستان، اعلام کرد: برای اجرای این طرح‌ها اعتباری بالغ بر ۶۳ میلیارد و ۳۲۷ میلیون ریال هزینه شده و در مجموع ۷۳۱ خانوار از مزایای آن بهره‌مند خواهند شد. همچنین اجرای این پروژه‌ها زمینه اشتغال مستقیم و غیرمستقیم برای ۴۹ نفر را فراهم کرده است.

شریفی‌پور افزود: در قالب این طرح‌ها، بیش از ۹۴۳ متر طول عملیات بانکت‌بندی و حدود ۹۱۵ مترمکعب عملیات سنگی و سازه‌ای آبخیزداری اجرا شده است؛ اقداماتی که با هدف مدیریت سیلاب، ذخیره‌سازی آب و حفاظت از عرصه‌های طبیعی استان انجام گرفته‌اند.

استان کردستان با برخورداری از عرصه‌های گسترده طبیعی، همواره نیازمند اجرای طرح‌های آبخیزداری و آبخوان‌داری برای مقابله با خشکسالی، حفظ پوشش گیاهی و جلوگیری از تخریب منابع طبیعی است؛ طرح‌هایی که می‌توانند نقش مؤثری در پایداری محیط زیست و توسعه روستاهای استان داشته باشند.

کد خبر: ۴۲۵٬۶۴۰

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha