۲ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۰:۰۸
تکمیل ۶ بزرگراه حیاتی فارس تا پایان دولت چهاردهم

تکمیل ۶ بزرگراه حیاتی فارس تا پایان دولت چهاردهم

معاون استاندار فارس از افزایش دوبرابری اعتبارات استان و پیشرفت ۸۰ درصدی ۶ بزرگراه حیاتی خبر داد.

به گزارش بازار، در نشست خبری هفته دولت، معاونان استاندار فارس از جهش ۱۰۰ درصدی مجموع اعتبارات ملی و استانی به ۵۰ هزار میلیارد تومان، پیشرفت ۸۰ درصدی ابرپروژه‌های بزرگراهی و برنامه‌ریزی برای اجرای طرح پایلوت «مدیریت هیئت‌امنایی» اماکن شاخص فرهنگی نظیر تخت‌جمشید و حافظیه خبر دادند.

محمود رضایی‌کوچی، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار فارس با اشاره به رشد بی‌سابقه اعتبارات این استان، اظهار کرد: در سال جاری مجموع اعتبارات ملی و استانی فارس با رشدی ۱۰۰ درصدی نسبت به سال گذشته، به حدود ۵۰ هزار میلیارد تومان (۵۰ همت) رسیده است.

وی افزود: با این منابع، ۶ پروژه بزرگراهی مهم که مرکز استان را به مراکز استان‌های همجوار متصل می‌کند، با پیشرفت فیزیکی میانگین ۸۰ درصد در حال اجراست و هدف‌گذاری شده تا پایان دولت چهاردهم آماده بهره‌برداری کامل شوند.

رضایی‌کوچی همچنین تأکید کرد که شاخص‌های ایمنی راه‌ها در فارس باید با لحاظ طول مسیر (بیش از ۲۲ هزار کیلومتر) و جمعیت محاسبه شود تا تصویر واقعی از وضعیت ایمنی استان ارائه شود.

علیرضا انصاری، معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار فارس نیز از اجرای طرح «مدیران فردا» خبر داد و گفت: این طرح با هدف شناسایی و تربیت مدیران آینده، اکنون در فارس در حال اجراست و به دلیل موفقیت در این استان، وزارت کشور نیز برای ملی کردن آن اقدام کرده است.

وی با اشاره به کسب رتبه برتر فارس در حوزه پژوهش، از هدایت پایان‌نامه‌های دانشگاهی به سمت حل مسائل اولویت‌دار استان (از جمله مسائل آب و خاک) خبر داد و تأکید کرد: ارتباط مستمر مدیریت ارشد استان با مردم در فضاهای عمومی، نمودی از تداوم فعالیت‌های اجرایی علیرغم محدودیت‌هاست.

مهدی پارسایی، معاون هماهنگی امور گردشگری و زیارت استاندار فارس با تشریح جزئیات طرح هیئت‌امنایی شدن اماکن فرهنگی گفت: برخلاف برخی شائبه‌ها، این طرح به معنای واگذاری مالکیت بناها به شهرداری یا بخش خصوصی نیست، بلکه مدلی برای «ایجاد هم‌افزایی» میان دستگاه‌های اجرایی است تا خدمات به گردشگران در بناهایی نظیر حافظیه، سعدیه و تخت‌جمشید ارتقا یابد.

پارسایی با اشاره به برگزاری ۴۲ جلسه کارشناسی با وزارت میراث فرهنگی، از پیشنهاد وزیر برای اجرای پایلوت این طرح در استان فارس خبر داد و افزود: با نهایی شدن متن تفاهم‌نامه در هفته‌های آتی، گام مؤثری برای مدیریت نوین اماکن تاریخی برداشته خواهد شد.

کد خبر: ۴۲۴٬۴۲۸

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha