۲۵ مرداد ۱۴۰۵ - ۲۰:۰۲
اکتشاف عناصر نادر و خاکی در اولویت سازمان زمین‌شناسی

اکتشاف عناصر نادر و خاکی در اولویت سازمان زمین‌شناسی

رئیس سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی، از شناسایی بیش از ۲۰ محدوده معدنی جدید در مراحل مختلف گواهی کشف خبر داد.

به گزارش بازار، محمود فاطمی عقدا، رئیس سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی، از شناسایی بیش از ۲۰ محدوده معدنی جدید در مراحل مختلف گواهی کشف خبر داد و گفت: اطلاعات تکمیل‌شده برای واگذاری به سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی (ایمیدرو) و جذب سرمایه‌گذار از طریق فراخوان منتشر خواهد شد.

وی گفت: این محدوده‌ها عمدتاً در استان‌های کرمان، سیستان و بلوچستان، یزد، اصفهان، آذربایجان شرقی و غربی، کردستان و خراسان شمالی، رضوی و جنوبی قرار دارند.

وی اضافه کرد: اطلاعات اکتشافی شناسایی و تکمیل شده در اختیار ایمیدرو قرار می‌گیرد تا از طریق فراخوان به سرمایه‌گذاران واگذار شود.

رئیس سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی همچنین از آغاز مطالعات اکتشافی در سواحل و دریا خبر داد و گفت: با توجه به تجهیزات دریایی موجود، مردم منتظر نتایج خوب باشند.

در ادامه فاطمی عقدا بر اهمیت عناصر نادر و خاکی تاکید کرد و گفت: به دلیل نقش این عناصر در فناوری‌های پیشرفته، اکتشاف و فرآوری آنها در اولویت برنامه‌های سازمان قرار دارد.

وی افزود: گزارش‌های متعددی از مناطق مختلف کشور ثبت و در یکی از نواحی، کارخانه فرآوری و استحصال راه‌اندازی شده است؛ آزمایشگاه‌های مرجع نیز توجه ویژه‌ای به بررسی این عناصر دارند.

کد خبر: ۴۲۳٬۱۲۶

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha